Nicolette van Dam bevallen van dochter: Kiki-Kate

Nicolette van Dam is vanochtend bevallen van haar tweede kindje. De presentatrice en haar geliefde Bas hebben het meisje de naam Kiki-Kate gegeven. Helemaal in lijn met Lola-Lily.

Zelf laat ze op Twitter weten dat ze ‘onbeschrijflijk gelukkig’ is. “Vanochtend is ons wondertje en kleine zusje geboren: Kiki-Kate. Alles is gelukkig goed gegaan.” Haar management laat weten dat het meisje om 08.37 uur is geboren en 3640 gram weegt.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Wie bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of één van de vele andere shops iets koopt via de linkjes op mijn blog, steunt zo automatisch (en zonder dat het jou wat extra kost). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

augustus 1, 2014 /