BN'er
Nicolette van Dam bevallen van dochter: Kiki-Kate

Nicolette van Dam is vanochtend bevallen van haar tweede kindje. De presentatrice en haar geliefde Bas hebben het meisje de naam Kiki-Kate gegeven. Helemaal in lijn met Lola-Lily.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zelf laat ze op Twitter weten dat ze ‘onbeschrijflijk gelukkig’ is. “Vanochtend is ons wondertje en kleine zusje geboren: Kiki-Kate. Alles is gelukkig goed gegaan.” Haar management laat weten dat het meisje om 08.37 uur is geboren en 3640 gram weegt.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: