Nicolette van Dam vertelt over keizersnede

Nicolette van Dam heeft weer een keizersnede gehad, zo vertelt ze tegen RTL. Ze noemt het een mooi moment. Niet alleen dochter Kiki-Kate kwam via deze wijze ter wereld, ook bij de eerste werd hier voor gekozen. Lola-Lily lag namelijk in een stuit. Tegen het tijdschrift Kinderen zij Nicolette er het volgende over.

Ik had gelezen dat je na een keizersnee minder snel hechting hebt met je kind, omdat je de endorfinen mist die bij een natuurlijke bevalling vrijkomen. (…) Gelukkig stelden mijn moeder en mijn schoonmoeder me gerust. Zij hebben allebei bij een van hun kinderen een keizersnee gehad, en ze hebben met ál hun kinderen dezelfde goede band.

Klik hier om het volledige stuk te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 5, 2014 /