BN'er
Nicolette van Dam vertelt over keizersnede

Nicolette van Dam heeft weer een keizersnede gehad, zo vertelt ze tegen RTL. Ze noemt het een mooi moment. Niet alleen dochter Kiki-Kate kwam via deze wijze ter wereld, ook bij de eerste werd hier voor gekozen. Lola-Lily lag namelijk in een stuit. Tegen het tijdschrift Kinderen zij Nicolette er het volgende over.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik had gelezen dat je na een keizersnee minder snel hechting hebt met je kind, omdat je de endorfinen mist die bij een natuurlijke bevalling vrijkomen. (…) Gelukkig stelden mijn moeder en mijn schoonmoeder me gerust. Zij hebben allebei bij een van hun kinderen een keizersnee gehad, en ze hebben met ál hun kinderen dezelfde goede band.

Klik hier om het volledige stuk te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: