BN'er
Peggy Vrijens kiest voor bevalling in bad

Weer BN’er babynieuws. Peggy Vrijens is vrijdag bevallen van een meisje. Ze heeft de namen Anaïsa Anna Maria gekregen. De actrice is – net als Doutzen – in bad bevallen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Tegen RTL Boulevard zegt ze over de bevalling. “Het is precies gegaan zoals ik had gedacht. Natuurlijk was het heftig, maar ik voel me goed.” Ze laat weten heel gelukkig te zijn.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: