Brigitte Nijman over kind dat ze nooit kreeg

Brigitte Nijman heeft een prachtig nummer gezongen over het kind dat ze nooit kreeg, maar zo gewenst was. Met ‘Moeder Ongekend’ zet de ambassadrice van Uitgerekend Jij vrouwen in het zonnetje die ook moeite hebben met zwanger worden of bij wie het helaas niet gelukt is.

Ze schrijft in de omschrijving van het nummer ‘Een kindje krijgen lijkt het makkelijkste dat er is, maar 1 op de 6 vrouwen kampt met dit probleem.” Zelf heeft ze 2,5 j aar geleden haar wens om moeder te mogen worden moeten laten varen. “Na 4 ivf pogingen en de opvolgende teleurstellingen, hebben mijn man en ik besloten er een streep onder te zetten. Het was en het is nog steeds niet makkelijk om dit een plek te geven en het hoofdstuk voorgoed af te sluiten.”

Omdat ik het belangrijk vind dat we dit nooit vergeten, deel ik dit nummer ook hier.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

mei 7, 2015 /