BN'er
Halina Reijn en Antoinnette Scheulderman over kinderloos zijn

Halina Reijn heeft gister openhartig haar verhaal vertelt in De Wereld Draait Door, waarbij ze bijval krijgt van journaliste en tafeldame journaliste en schrijfster Antoinnette Scheulderman. Zo fijn dat deze dames dit taboe bespreekbaar maken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Vier jaar TwijfelMoeder: ken jij deze ‘bestsellers’ al?
    jun 02, 2017 (05:51)

    […] Halina Reijn en Antoinnette Scheulderman over kinderloos zijn: 11.929 […]

  • Blij met Halina Reijn haar openhartigheid
    mei 12, 2015 (21:31)

    […] Reijn. Niet alleen heeft ze een prachtige column geschreven. Ze durft het ook nog eens aan om daar op tv verder op in te gaan. Zo dapper en ook zo noodzakelijk, want kinderloosheid – bewust, ongewild of nog aan het […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: