BN'er
Halina Reijn: Ongewild Kinderloos

Halina Reijn is Ongewild Kinderloos. Dat ga ik hier maar één keer schrijven, want het zal voor vrouwen in diezelfde situatie al pittig zat zijn om dat te lezen. Het is zo confronterend. Maar ik wil dit op TwijfelMoeder niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom wil ik je wijzen op de column die de actrice schreef voor De Morgen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In een heel persoonlijke column beschrijft ze haar gevoel, neemt ze ons mee in de reacties die ze krijgt en zoekt ze de dialoog op. Een artikel dat door zoveel mogelijk mensen gelezen dient te worden. Daarom maak ik er geen verhaal van, waarbij ik citeer uit haar column. Nee, ik verwijs jullie gewoon rechtstreeks naar de oorspronkelijke tekst.

Dank Halina!

Lees de column van Halina

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Blij met Halina Reijn haar openhartigheid
    mei 12, 2015 (14:31)

    […] ben ik ontzettend blij met de openhartigheid van actrice Halina Reijn. Niet alleen heeft ze een prachtige column geschreven. Ze durft het ook nog eens aan om daar op tv verder op in te gaan. Zo dapper en ook zo […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: