Halina Reijn: Ongewild Kinderloos

Halina Reijn is Ongewild Kinderloos. Dat ga ik hier maar één keer schrijven, want het zal voor vrouwen in diezelfde situatie al pittig zat zijn om dat te lezen. Het is zo confronterend. Maar ik wil dit op TwijfelMoeder niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom wil ik je wijzen op de column die de actrice schreef voor De Morgen.

In een heel persoonlijke column beschrijft ze haar gevoel, neemt ze ons mee in de reacties die ze krijgt en zoekt ze de dialoog op. Een artikel dat door zoveel mogelijk mensen gelezen dient te worden. Daarom maak ik er geen verhaal van, waarbij ik citeer uit haar column. Nee, ik verwijs jullie gewoon rechtstreeks naar de oorspronkelijke tekst.

Dank Halina!

Lees de column van Halina


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

mei 11, 2015 /