Tips voor GPS-tracker om je partner te volgen!

Twijfel je aan je relatie en ben je benieuw naar de whereabouts van je partner? Dan is het begrijpelijk dat je ook niet zeker weet of je nu wel of geen kinderen wilt met hem of haar. Heb je het idee dat er iemand anders in het spel is, dan is dit misschien wel iets voor jou. Tips voor GPS-tracker om je partner te volgen!

PS: Het onderwerp: is mijn relatie wel sterk genoeg komt ook aan bod in mijn boek. Wist je dat de kinderwens echt meespeelt bij de partnerkeuze.

Omdat mensen via het wereldwijde web veel sneller in contact kunnen komen met andere mensen, is het gemakkelijker geworden om vreemd te gaan. Hier wordt soms zelfs actief reclame voor gemaakt. Bovendien zijn er verschillende dating-apps die in eerste instantie voor de lol worden gebruikt, maar uitmonden in affaires. Mocht je zelf vermoedens hebben dat jouw partner je vertrouwen schaadt, dan kun je eenvoudig met behulp van je iPhone of smartphone met Android-besturingssysteem of een GPS-tracker de whereabouts van je vriend of vriendin achterhalen, oftewel iemand volgen via GPS. Wij nemen je mee in de wondere wereld van het ongezien volgen van je lief.

De app voor Android-gebruikers

Voor Android-gebruiker is er een speciale app op de markt gebracht waarmee je partner kan worden gevolgd. Dit doe je door in de app het telefoonnummer van je partner in te voeren. Vervolgens check je gemakkelijk de locatie waar hij of zij zich bevindt. De Find My Boyfriend Locator zorgt ervoor dat je niet ongezien de telefoon van je partner hoeft te bemachtigen. Een nadeel is wel dat deze app niet beschikbaar is voor iOS-gebruikers.

Voor iPhone-bezitters doet Apple het werk

Heb je geen smartphone met Android-besturingssysteem, dan hebben wij een nieuwtje voor de bezitters van een iPhone. En dan met name voor de mensen die een partner hebben met een iPhone. Je kunt namelijk gemakkelijk via Instellingen -> Privacy -> Locatievoorzieningen -> Systeem -> ‘Veel bezochte locaties’ bezochte locaties van je partner zien. De gegevens worden zelfs gevisualiseerd op een kaart. Een screenshot maken en naar jezelf e-mailen, en je hebt het bewijs op zak. Nadeel is wel dat je eerst de iPhone van je partner te pakken moet krijgen en de ontgrendelingscodes moet weten.

GPS-trackers: volg je partner live via internet

Ook het gebruik van een GPS-tracker is geen verkeerde keuze. Er zijn twee opties:
– Een mobiele tracker voor in tas of jas;
– Een inbouw-tracker voor in de auto.
Beide soorten GPS-trackers kun je volgen via internet. Hier kun je live de routes die je partner aflegt volgen. De trackers zijn eenvoudig te gebruiken met een simkaart en zijn klein van stuk, bijvoorbeeld de mobiele trackers .Ze passen gemakkelijk in een tas of jas en vallen niet zo snel op. Een tracker om in te bouwen vergt wat meer voorbereiding en kennis. Deze kun je echter wel wegwerken zodat deze niet per ongeluk gevonden worden.

Kies de beste optie voor jou

Er zijn dus verschillende opties om te achterhalen waar je partner zich allemaal ophoudt. Apple heeft ervoor gezorgd dat je alleen nog maar de iPhone van je partner hoeft te bemachtigen, en voor Android-gebruikers is er een app beschikbaar. Wil je het echt professioneel aanpakken, dan kun je gebruik maken van een inbouw- of mobiele GPS-tracker (er zijn echt heel veel verschillende opties tegenwoordig). Zo kom je er snel achter wat je partner in zijn of haar schild voert!

Bron Tech66.

Foto GPS Tracking system via Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 17, 2015 /