BN'er
Karen Damen (K3) twijfelt over tweede kindje

Karen Damen (K3) twijfelt over een tweede kindje. De zangeres die morgen 41 wordt, is nog tot april ‘de roodharige van K3’, maar daarna zegt ze het trio samen met Josje en Kristel gedag en is het tijd voor een nieuwe lichting. Een einde aan K3 betekent ook meer rust voor de Vlaamse zangeres.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Een broertje of zusje voor haar vijfjarige zoontje Sky zou dan een idee kunnen zijn, zo vertelt ze in de Belgische Story. “Ik besef dat ik niet meer al te lang kan wachten voor een tweede kindje. Soms wil ik wel, soms niet.”

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: