Karen Damen (K3) twijfelt over tweede kindje

Karen Damen (K3) twijfelt over een tweede kindje. De zangeres die morgen 41 wordt, is nog tot april ‘de roodharige van K3’, maar daarna zegt ze het trio samen met Josje en Kristel gedag en is het tijd voor een nieuwe lichting. Een einde aan K3 betekent ook meer rust voor de Vlaamse zangeres.

Een broertje of zusje voor haar vijfjarige zoontje Sky zou dan een idee kunnen zijn, zo vertelt ze in de Belgische Story. “Ik besef dat ik niet meer al te lang kan wachten voor een tweede kindje. Soms wil ik wel, soms niet.”


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 27, 2015 /