Actueel
Zwijgend kind – Elzi de Voogd schreef er boek over

Zwijgend kind… wat als je kind als gevolg van een beperking niet kan praten? Het overkwam Elzi de Voogd, moeder van Sybe. Zij besloot hier het boek Sprakeloos over te schrijven en interviewde zeven andere moeders.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Elzi de Voogd bezocht zeven moeders van een niet-sprekend kind en zag de liefde, toewijding, strijdlust en kracht waarmee zij obstakels tegemoet treden.Dit boek is niet alleen een feest van herkenning voor ouders met een zorgintensief kind, maar bevat ook waardevolle lessen en tips voor iedereen om deze gezinnen heen.

De portretten van deze kinderen worden ondersteund door prachtige zwart-wit foto’s van fotograaf Bram Lubbers. Daarmee komt in dit boek ook in de vormgeving tot uiting dat lang niet alles gezegd kan worden met woorden alleen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: