Zwijgend kind – Elzi de Voogd schreef er boek over

Zwijgend kind… wat als je kind als gevolg van een beperking niet kan praten? Het overkwam Elzi de Voogd, moeder van Sybe. Zij besloot hier het boek Sprakeloos over te schrijven en interviewde zeven andere moeders.

Elzi de Voogd bezocht zeven moeders van een niet-sprekend kind en zag de liefde, toewijding, strijdlust en kracht waarmee zij obstakels tegemoet treden.Dit boek is niet alleen een feest van herkenning voor ouders met een zorgintensief kind, maar bevat ook waardevolle lessen en tips voor iedereen om deze gezinnen heen.

De portretten van deze kinderen worden ondersteund door prachtige zwart-wit foto’s van fotograaf Bram Lubbers. Daarmee komt in dit boek ook in de vormgeving tot uiting dat lang niet alles gezegd kan worden met woorden alleen.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 7, 2016 /