BN’ers bij je bevalling: Victoria, Do, Filemon en Dirk

BN’ers bij je bevalling? Dankzij de nieuwe realityserie van TLC kan het zomaar zijn dat je Victoria Koblenko, Filemon Wesselink, Dirk Zeelenberg of Do aan je kraambed hebt. Zij volgen namelijk het werk van verloskundigen uit een ziekenhuis of een verloskundigenpraktijk. Bevallen met… is vanaf maandag 6 maart tot en met maandag 27 maart om 20:00 uur te zien bij TLC.

Victoria Koblenko, Filemon Wesselink, Dirk Zeelenberg en Do lopen elk 24 uur mee en mogen van dichtbij het bijzondere moment van de geboorte beleven (per aflevering zien we één BN’er). Zonder het personeel voor de voeten te lopen, registreren Victoria, Filemon, Dirk en Do wat er precies gebeurt en krijgen ze directe informatie over de keuzes die gemaakt moeten worden om de bevalling goed te kunnen begeleiden. Net als de verloskundige weten zij niet of alles volgens plan zal verlopen. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Gemiddeld worden er in Nederland 478 kinderen per dag geboren. Vaak in goed uitgeruste kraamkamers of thuis in eigen bed, soms op totaal onverwachte plaatsen zoals in een auto langs de kant van de snelweg. Maar waar de bevalling ook plaatsvindt, het is altijd een spannende en emotionele gebeurtenis. Om te ervaren hoe bijzonder elke bevalling weer is, volgen deze bekende Nederlanders het werk van verloskundigen uit een ziekenhuis of een verloskundigenpraktijk.

“Na het succes van onze serie Op De Ambulance Met… zijn we trots dat we een opvolger hebben gevonden in hetzelfde genre, waarbij een van de meest intieme en bijzondere momenten in het leven centraal staat. Het thema is natuurlijk herkenbaar voor veel van onze kijkers, maar ook voor kijkers die (nog) geen moeder zijn is het een speciaal moment om samen met onze BN’ers mee te maken”, aldus Tatiana Lagewaard, Channel Director TLC & ID.

Fotocredits:
Filemon Wesselink / Annemieke van der Togt
Dirk Zeelenberg / Marcel van Driel
Do / Hans de Vries

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 20, 2017 /