Zorg voor een spannend seksleven

Als moeder mag je best eens in de zoveel tijd wat aandacht besteden aan je eigen erotisch genot. Voor de komst van de kids nam je daar neem ik aan ook de tijd voor…  Weet jij wat er op dat gebied allemaal te vinden is? Kruip alleen of samen met je partner in bed met één of meer sex toys. Belangrijk is dat je in ieder geval geniet van je erotische ervaring.

Wist je dat als je sekst je net zoveel calorieën verbrand als dat je 5 kilometer hardloopt, maar wie rent er 5 kilometer in 1 minuut? Herkenbaar? Je sex toy houdt het vele malen langer vol dan je man en stopt pas als jij je hoogtepunt bereikt!

Sex toys in de slaapkamer

Sex speeltjes zijn niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Innovatieve bedrijven in de seksbranche spelen hier handig op in door de meest aparte en spannende toys voor vrouwen uit te brengen. De toys kunnen nog net niet je e-mail beantwoorden, helpen met het huishouden of de kinderen van school halen, maar de mogelijkheden qua verwennen van je erogene zones zijn immens groot en zeker het proberen waard.

Sex toys voor vrouwen

Elke vrouw kent wel de huis, tuin en keuken dildos en vibrators, maar ken je ook een vibrerend ei, vagina balletje, vagina pomp of vinger speeltje? Precies, er is nog zoveel te ontdekken qua vrouwelijk genot dat er hier best wat meer aandacht aan besteed mag worden. Sexshop City is een online sex warenhuis waar je de meest innovatieve, spannende, opwindende en bovenal sexy toys voor vrouwen vindt, uiteraard komt de man ook aan zijn trekken in de sekswinkel.

Samen met je partner genieten van sex toys

Heb jij een fantasie of wil je je erotische wens samen met je partner uit laten komen? Geniet van de vele soorten koppel sex toys op SexshopCity.nl. Ideaal om samen met je partner de erotische momenten nog spannender te maken.

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 21, 2017 /