Check
Jan Versteegh: vaderschap tips gezocht ter voorbereiding

Jan Versteegh zoekt tips over het vaderschap voor zijn nieuwe tv-programma ‘Jan Wordt Vader’. Vanochtend maakte de BNN-presentator bekend dat zijn vriendin Dieuwertje in verwachting is. En aan het eind van de dag verstuurde BNN dus het nieuws dat daar meteen een programma van wordt gemaakt. Hij pakt het aanstaande vaderschap namelijk grondig aan.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In ‘Jan Wordt Vader’ onderwerpt Jan Versteegh zich aan allerlei voorbereidingscursussen, spreken Jan en zijn vriendin Dieuwertje over het aankomende ouderschap en interviewt hij bekende vaders over hun leven sinds ze een kind hebben. Of, nou ja, leven? Heb je eigenlijk nog wel een eigen leven als je vader bent? Hoe zit het straks met die nachten? En hoe combineer je een kind in hemelsnaam met een carrière? Een feest van herkenning voor alle ouders én bijna-ouders.

Jan: “Als je in Nederland een auto wilt besturen, heb je een rijbewijs nodig. Als je aardrijkskunde wilt doceren, zul je ook een papiertje moeten halen. Echter, als je een kind op de wereld wilt zetten: ga je gang! Terwijl het volgens mij de grootste verantwoordelijkheid is die je als mens kunt dragen. Dit verbaast me zeer. Ik wil goed beslagen ten ijs komen. Voorbereid en bekwaam. Ik wil de beste papa van de wereld worden voor mijn nageslacht. Daarom ga ik op zoek, in ‘Jan Wordt Vader’.”

Jan bijt zich helemaal vast in de voorbereidingen op het vaderschap, maar het zou goed kunnen dat hij de meest vernieuwende, experimentele en bijzondere cursussen of ideeën over het hoofd ziet. Ben je ouder en heb je de ideale handvatten gevonden voor het vaderschap? Laat het Jan weten via janwordtvader@bnnvara.nl.

Jan Wordt Vader is in het najaar van 2017 te zien bij BNN op NPO 3. Een must see volgens mij, dus vandaar dat ik dit nieuws al meteen opneem in mijn Check-rubriek. Kijken jullie er ook naar uit?

Foto: Frank Ruiter.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • jonna@burgertrutjes
    jun 23, 2017 (08:27)

    Gister hoorde ik het op de radio, hij was te gast bij Coen en Sander. Leuk hoor!!

  • Jan Versteegh wordt vader; hij weet hoe het als baby in baarmoeder is
    jun 22, 2017 (20:30)

    […] UPDATE: Jan Versteegh maakt meteen een programma over zijn aankomende vaderschap. Hij zoekt nog tips. Klik op de link om meer te lezen. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: