Jan Versteegh wordt vader; hij weet hoe het als baby in baarmoeder is

Jan Versteegh wordt vader. Dat heeft hij vandaag bekendgemaakt via Instagram. Maar weet je wat nu zo grappig is? Begin dit jaar ging hij voor het BNN programma Proefkonijnen nog terug de ‘baarmoeder’ in. Ze hadden namelijk een gigantische vruchtzak nagemaakt in het programma.

UPDATE: Jan Versteegh maakt meteen een programma over zijn aankomende vaderschap. Hij zoekt nog tips. Klik op de link om meer te lezen.

In de nagebouwde baarmoeder kreeg Jan een ‘verkorte negen maanden-experience’. Maar eerst vertelt hij zelf over zijn ’tijd’ in de baarmoeder. Jan is namelijk 2,5 maand te vroeg geboren. Toen hij geboren was, was hij 30 centimeter en woog maar anderhalve kilo. Hij moest poppenkleertjes aan in het begin, omdat babypakjes te groot waren. Daarnaast bekijken ze ook de placenta en navelstreng… Als je Jan ziet kijken, dan weet je in ieder geval dat hij daar tijdens de bevalling niet meer van gaat schrikken (dat moet je echt even zien).

Als Jan ‘geboren is’ geeft hij aan dat het echt ‘ontzettend chill’ is. “Het is er warm en rustig. Tot 36 weken heb je alle ruimte. Daarna wordt het krap.” Hij weet dus precies hoe zijn kindje het gaat ervaren. Lijkt mij in ieder geval heel bijzonder.

Kijk hier de hele aflevering terug. Het is echt heel erg interessant!

Foto header: Annemieke van der Togt.

Er is een kleine Versteegh onderweg!!!

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 22, 2017 /