BN'er
Jan Versteegh wordt vader; hij weet hoe het als baby in baarmoeder is

Jan Versteegh wordt vader. Dat heeft hij vandaag bekendgemaakt via Instagram. Maar weet je wat nu zo grappig is? Begin dit jaar ging hij voor het BNN programma Proefkonijnen nog terug de ‘baarmoeder’ in. Ze hadden namelijk een gigantische vruchtzak nagemaakt in het programma.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

UPDATE: Jan Versteegh maakt meteen een programma over zijn aankomende vaderschap. Hij zoekt nog tips. Klik op de link om meer te lezen.

In de nagebouwde baarmoeder kreeg Jan een ‘verkorte negen maanden-experience’. Maar eerst vertelt hij zelf over zijn ‘tijd’ in de baarmoeder. Jan is namelijk 2,5 maand te vroeg geboren. Toen hij geboren was, was hij 30 centimeter en woog maar anderhalve kilo. Hij moest poppenkleertjes aan in het begin, omdat babypakjes te groot waren. Daarnaast bekijken ze ook de placenta en navelstreng… Als je Jan ziet kijken, dan weet je in ieder geval dat hij daar tijdens de bevalling niet meer van gaat schrikken (dat moet je echt even zien).

Als Jan ‘geboren is’ geeft hij aan dat het echt ‘ontzettend chill’ is. “Het is er warm en rustig. Tot 36 weken heb je alle ruimte. Daarna wordt het krap.” Hij weet dus precies hoe zijn kindje het gaat ervaren. Lijkt mij in ieder geval heel bijzonder.

Kijk hier de hele aflevering terug. Het is echt heel erg interessant!

Foto header: Annemieke van der Togt.

Er is een kleine Versteegh onderweg!!!

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Jan Versteegh: vaderschap tips gezocht ter voorbereiding
    jun 22, 2017 (21:17)

    […] zoekt tips over het vaderschap voor zijn nieuwe tv-programma ‘Jan Wordt Vader’. Vanochtend maakte de BNN-presentator bekend dat zijn vriendin Dieuwertje in verwachting is. En aan het eind van de dag verstuurde BNN dus het nieuws dat daar meteen een programma van wordt […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: