5 leukste Disney kostuums voor je kind

Is jouw kindje dol op Disney? Ontdek direct de 5 leukste Disney kostuums voor je kind online.

Persoonlijk heb ik me er altijd over verbaasd; kinderen die het liefst de hele dag verkleed rondlopen en zelfs met hun verkleedkleren naar school willen. Nu ik moeder ben, begrijp ik het wel. Het is toch heerlijk om je even in een andere wereld te wanen. Met name Disney is dan populair; de hele dag willen ze hun Disney kostuum aan. Maar welke moet je eigenlijk in huis hebben. TwijfelMoeder heeft een selectie gemaakt. Deze vijf mogen niet in de garderobe van jou prins of prinses ontbreken.

Prinsessen kostuums voor je dochters
Natuurlijk is je collectie voor je dochter niet compleet zonder prinsessen kostuums. Als je bij de feestkleding selectie kijkt kom je de prinsessen kleding altijd wel tegen. De kleding is niet alleen heel leuk voor een feestje, maar je dochter zal ook stralen als ze prinsesje gaat spelen. Bij de 5 leukste kostuums mag een outfit van Sneeuwwitje, Doornroosje of Assepoester natuurlijk niet ontbreken!

Frozen kostuums doen het altijd goed!
Het maakt niet uit of je een dochter of een zoon hebt. Frozen kostuums doen het echt altijd goed. Terwijl je zoon een pak aantrekt van Olaf kan je dochter verkleed als Anna. Frozen staat voor veel kinderen nog steeds op nummer één als hun Disney klassieker.

Ga verkleed als monster
Is jouw kindje stiekem één groot monster? Ik kan het me helemaal voorstellen. Natuurlijk is de film Monsters & Co leuk om naar te kijken. Het is nog leuker om een kostuum van de film aan te trekken. Je komt de outfits niet alleen tegen tussen de Halloween kostuums, maar ook gewoon bij de Disney kostuums.

Star Wars kostuums
Je zou het bijna vergeten maar sinds een paar jaar valt Star Wars onder Disney. Een compleet Star Wars kostuum is natuurlijk super stoer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Stormtrooper outfit of een mini Chewbacca. Voor de kids is het soms niet eens nodig om een compleet outfit aan te schaffen. Je kan bijvoorbeeld ook alleen maskers bestellen en je kindje waant zich al in de wereld van Star Wars.

Toy Story!
De laatste tip die ik je graag meegeef is natuurlijk Toy Story. Laat jouw kindje bijvoorbeeld verkleed gaan als Woody of zelfs als een van de mannetjes uit het soldatenleger. Echt alles is mogelijk.

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 14, 2017 /