Frozen-fans opgelet! Trailer: Olaf’s Frozen Adventure

Frozen-fans in huis? Nou, laat ze dit filmpje dan maar zien, die gaan door het dolle zijn. Vanaf 29 november kun je in de bioscoop namelijk gaan genieten van een nieuwe Disney Feestdagen Special ‘Olaf’s Frozen Adventure’. Lijkt mij in ieder geval tof voor de kids die nog steeds in de ban zijn van de avonturen van Elsa en haar vrienden. Nooit gedacht dat die hype zolang zou duren. Jullie wel?

Olaf en Sven slaan de handen ineen voor een feestelijke missie in Walt Disney Animation Studios’ Feestdagen Special – ‘Olaf’s Frozen Adventure’. Het zijn de eerste feestdagen sinds de heropening van de poorten van Arendelle en Anna en Elsa besluiten dit met iedereen te vieren. Alleen wanneer de families plotseling vertrekken om thuis te genieten van hun kersttradities, komen de zussen er achter dat zij de enige zijn die helemaal geen tradities hebben. Olaf voelt zich daarom geroepen om de kerst van Anna en Elsa te redden en gaat op zoek naar de beste kersttradities. Volgens mij gaan de kleine Frozen-liefhebbers hier weer van genieten.

Geregisseerd door Emmy-winnaars Kevin Deters en Stevie Wermers-Skelton (‘Prep & Landing’), geproduceerd door Oscar-winnaar Roy Conli (‘Big Hero 6‘), een screenplay door Jac Schaeffer en vier nieuwe liedjes van Elyssa Samsel en Kate Anderson. ‘Olaf’s Frozen Adventure’ is te zien bij Disney•Pixar COCO, vanaf 29 november in de bioscoop. Deze Feestdagen Special is ook te zien in de Nederlandse versie.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet op één van de sites waar naar wordt verwezen, dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de linkjes kopen. *

Twijfel jij over je kinderwens? Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens. Voor moeders is er een speciale groep.

juni 14, 2017 /