Lauren Verster zwanger van eerste kindje

Lauren Verster is zwanger! Samen met haar vriend – cameraman Jasper – verwacht de 37-jarige presentatrice haar eerste kindje. Aan RTL Boulevard vertelde ze vandaag (27 juli 2017) dat ze bijna 4 maand zwanger is. Ze zegt dat ze geen klachten heeft. Voorzichtig is inmiddels een buikje te zien. Vier jaar geleden gaf ze nog aan dat ze twijfelde.

Maar in die jaren is er toch wat veranderd, zo vertelde ze op haar 35e in Libelle. “Ik zou het wel leuk vinden, maar het is ook een beetje hoe het leven loopt. Ik vaar qua kinderen op mijn intuïtie. als het zo is, is het zo en als het niet zo is, is het niet zo. Dus gaan we zien.” Op haar 31e zei ze tegen het AD nog: “Met kinderen kan je niet langer alle kanten op. Dat vind ik toch wel een dingetje. (…) Was ik maar een man, dan kon ik op mijn vijftigste alsnog wat kinderen nemen.”

Interessant is ook dat Lauren begin 2016 een interessant programma heeft gemaakt rondom de kinderwens. Want wat als je single, homo of lesbisch bent en een kindje wil? Dan biedt de spermabank uitkomst, maar tegenwoordig kan veel meer. Je kan speeddaten met beschikbare donoren, kiezen voor co-ouderschap, je kan je eicellen laten invriezen voor later. Of je shopt online bij de Deense spermabank, je kan ook kiezen voor Ed uit Maastricht. Hij heeft maar liefst 108 donorkinderen en blijft met de meeste in contact. Voor je jouw keuze maakt, kun je eerst op workshop om te bepalen wat het beste bij je past. Lauren checkt in het programma de mogelijkheden. (Klik op de link om de show te bekijken)

Bron foto 4 maanden zwanger: Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 27, 2017 /