Simon Keizer en zijn Annemarie hebben dochter: Kiki

Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie hebben een dochter! Het AD meldt dat Annemarie gisteren (woensdagavond 26 juli) bevallen is. Het stel heeft het meisje Kiki genoemd. Dat hij vader werd, heeft Simon bekendgemaakt tijdens één van zijn concerten in de Rotterdamse Ahoy. Voor zijn collega Nick Schilder, met wie hij het duo Nick & Simon vormt, was dit ook een verrassing.

Een meisje dus… Zou dat een tegenvaller zijn voor Simon? Neehoor, aan Privé VNDG liet hij eerder weten dat hij een lichte voorkeur heeft voor een jongetje. Om daar snel aan toe te voegen ‘maar met een meisje ben ik net zo blij’. In datzelfde gesprek zegt hij over het vaderschap. “Ik heb totaal geen idee en vind het allemaal een beetje eng, want wat staat je te wachten?” Dat gevoel – dat soms ‘beklemmend is’ volgens Keizer – heeft hij samen met Nick in het nummer ‘Welkom’ verwerkt.

Over hun twijfels over een kindje vertelt Simon in een interview met het AD het volgende: “We zijn dertien jaar samen. Hebben altijd ons eigen plan getrokken en nooit naar anderen gekeken. Lange tijd konden we ons zelfs een kinderloos leven voorstellen, vanwege het onbezorgde en het besef van verantwoordelijkheid. Maar nu gaan we ervoor.”

Voor wie het nummer ‘Welkom’ nog niet kent:

Bron foto: Shutterstock

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 27, 2017 /