Soms zijn er even andere dingen belangrijker…

Soms zijn er even andere dingen belangrijker… Dat hebben jullie de afgelopen maanden wel op mijn blog en social media kanalen gezien. Soms gaat het ook gewoon even niet. En zijn er geen woorden te vinden. Tja, dat is lastig als je dan een blog hebt. Als schrijven je werk is. En wat dan… Dan is het even een chaotisch zooitje.

Is dat erg? Nee, toch? Alhoewel. Als mensen dingen van je verwachten. Als er afspraken staan. Daarom kan ik je ook garanderen dat je binnenkort weer kunt genieten van verschillende verhalen. Want zelfs als ik een maand niets plaats nemen nog meer dan achtduizend bezoekers maandelijks de tijd om een kijkje op mijn site te nemen. Iets dat alleen maar meer gaat worden met alle verhalen die er nog aankomen.

Op dit moment weet ik nog niet wanneer ik precies wat ga plaatsen. Er is wel een planning in de maak. Wil je nu op de hoogte blijven van alle nieuwe rubrieken, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Als alles helemaal uitgewerkt is en online gaat, volgt er via die weg namelijk een seintje.

Foto: trieste vrouw via Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

november 13, 2017 /