Lauren Verster maakt programma over bevalling

Lauren Verster maakt programma over bevalling. De presentatrice die zwanger is van haar eerste kindje maakt een special, die op 10 januari te zien zal zijn bij AVROTROS om 21.20 uur op NPO3.

Nog een paar weken en dan mag Lauren haar eerste kindje verwelkomen. Sinds ze zwanger is wordt Lauren overspoeld met tips, do’s and don’ts en horrorverhalen over bevallen. In Lauren! Bevalt bevindt Lauren zich in de wereld van bijzondere zwangerschapscursussen en bevallingen.

Ze onderzoekt hoe ze zich zo goed mogelijk kan voorbereiden op haar eigen bevalling. Helpt een hypnobirthing cursus echt? Klopt het dat je minder pijnlijk bevalt door het opwekken van een orgasme tijdens de bevalling? En hoe kun je voorkomen dat je uitscheurt? Lauren gaat in deze special niets uit de weg!

Lauren! Bevalt
10 januari
21.20 uur op NPO 3

Foto: AVROTROS/ Nico Kroon.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Wie bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of één van de vele andere shops iets koopt via de linkjes op mijn blog, steunt zo automatisch (en zonder dat het jou wat extra kost). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

december 13, 2017 /