BN'er
Lauren Verster maakt programma over bevalling

Lauren Verster maakt programma over bevalling. De presentatrice die zwanger is van haar eerste kindje maakt een special, die op 10 januari te zien zal zijn bij AVROTROS om 21.20 uur op NPO3.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Nog een paar weken en dan mag Lauren haar eerste kindje verwelkomen. Sinds ze zwanger is wordt Lauren overspoeld met tips, do’s and don’ts en horrorverhalen over bevallen. In Lauren! Bevalt bevindt Lauren zich in de wereld van bijzondere zwangerschapscursussen en bevallingen.

Ze onderzoekt hoe ze zich zo goed mogelijk kan voorbereiden op haar eigen bevalling. Helpt een hypnobirthing cursus echt? Klopt het dat je minder pijnlijk bevalt door het opwekken van een orgasme tijdens de bevalling? En hoe kun je voorkomen dat je uitscheurt? Lauren gaat in deze special niets uit de weg!

Lauren! Bevalt
10 januari
21.20 uur op NPO 3

Foto: AVROTROS/ Nico Kroon.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: