Knuffelkonten opgelet: zachte dierenknuffels van Happy Horse

Knuffelkonten opgelet: Happy Horse komt dit voorjaar met een nieuwe serie zachte dierenknuffels. Voor mij is dit mijn eerste kennismaking met dit merk, maar ik begrijp bij de eerste aanblik meteen waarom deze knuffels al jarenlang populair zijn onder kinderen én hun ouders. Zo’n grote, zachte vriend wil toch ieder kleintje? Ze zien er daarnaast echt heel mooi uit, waardoor dit zo’n item is dat stijlvol door de kinderkamer en zelfs woonkamer mag slingeren. Daarmee is het meteen geschikt als kraamcadeautje. Leuke foto’s van de baby samen met jouw cadeau gegarandeerd, want zeker als ze nog heel klein zijn, kun je de schattigste foto’s samen met deze dierenvriendjes maken.

Flamingo’s zijn al een tijdje razend populair. Als ik ze zie, gaan mijn gedachten meteen naar onze reizen naar Curaçao waar ik deze prachtige dieren voor het eerst in het wild zag. De roze flamingo vogel is verkrijgbaar in twee maten en als knuffeldoekje. Ook de Kaketoe is nieuw in de collectie. Je kunt wel raden waar deze vogel van houdt… juist van ananassen! Deze vrolijke geel-witte vogel heeft haar buikje volgegeten, dat kun je goed zien aan de print op haar buik.

Met een giraffe, aap of olifant heb je altijd succes. De nieuwe wilde dieren van Happy Horse gaan het volgens mij razend goed doen als kraamcadeau. De nieuwe olifant, aap en giraffe zijn verkrijgbaar in drie kleuren en hebben een sportief streepje op de armen en benen. Naast een knuffel is er ook een knuffeldoekje en muziekknuffel van deze safari dieren.

Richie, het bekende knuffelkonijn van Happy Horse, heeft er een nieuwe variant bij. Richie is nu ook verkrijgbaar in een hippe zachte linnen versie. Linnen Richie is 41 cm groot en te koop in drie zachte tinten: old pink, off white en lagoon. Kleuren die perfect aansluiten op de trends en die goed tot hun recht komen op de baby-of kinderkamer. Veel knuffelplezier!

Kijk voor meer informatie over de gehele collectie en (online) verkooppunten op www.happy-horse.eu.

Zo is Happy Horse onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Koop je via de links in dit artikel een item bij Bol.com, dan steun je TwijfelMoeder. Zonder dat het jouw meer kost, kun je zo blijven genieten van de artikelen op mijn blog.

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 11, 2018 /