Hele gezin
Uitnodigingen maken voor eerste verjaardag!

Uitnodigingen maken voor zoonliefs eerste verjaardag. Misschien vraag je je af of dat nu echt nodig is. Ja, dat had ik voor ik Kaartenhuis had ontdekt waarschijnlijk ook gezegd. Nu denk ik alleen maar: ik moet een excuus bedenken om kaartjes te kunnen maken. En laat de eerste verjaardag van de kleine man nu de eerste gelegenheid zijn.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Uitnodiging kinderfeestje

Kun je je het moment nog herinneren dat je verjaardag steeds dichterbij kwam. Nog een paar weekjes en dan zou je weer een x-aantal kaarsjes mogen uitblazen. En nog leuker: dan stond ook je kinderfeestje op de planning. Leuke dingen doen met al je vriendjes en vriendinnetjes en – misschien wel het belangrijkste – cadeautjes in ontvangst nemen. Voor het zover was, moesten er natuurlijk wel uitnodigingen worden verzonden. Je ging dan naar de plaatselijke boekhandel en zocht een leuk pakketje uit.

Tegenwoordig hoef je voor het maken van je uitnodigingen de deur niet meer uit. Online kun je namelijk zelf je uitnodigingen maken. Kaartenhuis – al tien jaar het adres voor de mooiste kaartjes, zoals ze zelf zeggen – heeft daarvoor verschillende ontwerpen. Denk dan aan uitnodiging verjaardag, uitnodiging kinderfeestje, jubileum, trouwkaart, verhuiskaart, etentje, tuinfeest, housewarming, communie, pensioen, babyshower, geboorte, save the date, examenfeest, high tea, vrijgezellenfeest of bedankt-kaartje. Maar je kunt ook zelf een kaartje ontwerpen, bijvoorbeeld met een eigen foto.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Je hebt al vijf kaartjes voor 79 cent per stuk. En zo worden ze steeds goedkoper, vanaf tien kaarten kosten ze nog maar 45 cent per stuk en wil je er meer dan veertig dan betaal je 35 cent per stuk. Bestel je voor 19.30 dan heb je ze de volgende dag al in huis. Als je de tekst al toegevoegd hebt, hoef je ze alleen nog maar uit te delen. Maar wat nog leuker is, is om ze blanco te laten. Zo’n kaartje zelf schrijven, maakt het tenslotte net wat persoonlijker.

Uitnodiging verjaardag

Welk kaartje het in ons geval gaat worden, durf ik nog niet te zeggen. Er zitten al heel veel leuke ontwerpen bij, maar ook zelf een kaart in elkaar knutselen is via Kaartenhuis zo gedaan. Of je nu één of meerdere foto’s wilt gebruiken, ze hebben al diverse ontwerpen klaarstaan. Hoef je alleen nog maar de foto’s te uploaden en wat leuke stickers en een tekst toe te voegen. Gelukkig hebben we nog eventjes; eind maart is het tenslotte pas zover…

Kanshebbers:

Deze diashow vereist JavaScript.

Voor de afbeelding in de header is gebruik gemaakt van een foto van een jongetje van Shutterstock.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Zoektocht naar outfit voor eerste verjaardag
    mrt 08, 2018 (10:47)

    […] naar een outfit voor de eerste verjaardag van onze jongen is begonnen. Eind maart wordt hij natuurlijk alweer één en op je verjaardag hoor […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: