Ieder feestje verdient een unieke uitnodiging

Ieder feestje verdient een unieke uitnodiging – daar ben ik van overtuigd. Want vanaf het moment dat er een mooie kaart de bus in valt, heb je zin in zo’n feestje. Of dat nu is voor het huwelijk van je beste vriendin, de vijftigjarige bruiloft van je oom en tante of de vierde verjaardag van je neefje – dat maakt niet uit, het genieten kan alvast beginnen. Kaartjes krijgen bij ons dan ook een prominent plekje in de woonkamer. Nu de kleine man eind maart twee wordt, duik ik in de wereld van de gepersonaliseerde kaarten. Zelf de uitnodiging maken, hoort er dan natuurlijk bij.

Het leukste vind ik kaartjes, die ook echt bij iemand passen. Dat je in een oogopslag weet van wie het komt en daar dan ook weer je mooie herinneringen bij hebt. Als ik de save the date voor de bruiloft van één van mijn vriendinnen op de kast zie staan, dan kijk ik uit naar die bijzondere dag. Aan de ene kant, omdat ik het prachtig vind dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden (dat straalt die kaart helemaal uit). En aan de andere kant, omdat manlief ook zo’n prachtige dag hebben gehad. Dat begon ook met een romantische kaart, die ondanks de verschillen in stijl zelfs wel wat van elkaar weg hebben. Door die kaart te sturen naar de mensen die wij lief hebben, hadden wij een top feest.

Uitnodiging kinderfeestje

Als het om een kinderfeestje gaat, vind ik kaartjes met een foto van de jarige job erg leuk. In ons geval houdt de kleine man ontzettend van auto’s, treinen, vrachtwagens en tractors. Maar ook van hondjes is hij helemaal wild. Bij de aanblik van zo’n trouwe viervoeter, begint hij enthousiast te springen en te roepen. Sterker nog: als we buiten lopen, moet ik ‘m echt vasthouden, want anders zou-ie de straat over rennen om het hondje te gaan aaien. Eens kijken of we met dat thema iets kunnen doen voor de kaart.

Zo hebben ze bij Kaartenhuis een heel fleurige kaart met daarop een hondje en tekst (zie foto). Je hebt ‘m ook in het roze, waardoor ik ‘m voor meiden echt helemaal top vind. Voor jongens mag-ie wat mij betreft nog wel een beetje stoerder. En ik mis die persoonlijke touch… Al zal de kleine man dit kaartje zeker kunnen waarderen. Tip: kijk niet alleen bij de kaartjes voor een kinderfeestje, maar ook bij die voor een verjaardagsfeestje. Je kunt namelijk best veel personaliseren. Zo heb je opeens veel meer keuze en kun je een kaartje maken dat helemaal aansluit bij het thema kinderfeestje van jouw zoon of dochter.

Creatievelingen kunnen los gaan bij Kaartenhuis

Voor de echte creatievelingen: je kunt je kaart ook helemaal zelf maken. Als je een foto hebt gekozen, kun je ‘m uploaden en vervolgens een filtertje geven. Je kunt daarna kiezen voor verschillende versieringen. Van zogenaamde frames tot stickers – het is allemaal mogelijk. Zo kan ik er bijvoorbeeld voor kiezen om een foto van mijn mannetje te omranden met hondenpootjes. En bij de stickers zit bijvoorbeeld een heel leuke afbeelding van een bulldogje. Kies daarnaast een sticker uit met cijfers, zodat je de leeftijd van jouw kleine prins of prinses kunt toevoegen. Schrijf er nog een tekstje bij en klaar is Kees. In een handomdraai heb jij je eigen unieke kaart gemaakt.

Wat het bij ons precies is geworden… Dat blijft nog even geheim. Dat is tenslotte het leukste moment van het krijgen van een kaartje, namelijk het moment dat-ie als verrassing in je brievenbus ligt.

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 14, 2019 /