BN'er
Stijn en Nuria Van Poucke uit Blind Getrouwd hebben zoontje

Stijn en Nuria Van Poucke, die je kent uit het eerste seizoen van Blind Getrouwd (de Vlaamse versie van Married at first sight) hebben gister op 5 maart een zoontje gekregen. Al die maanden is de zwangerschap geheim gebleven. Heel bijzonder, want het derde seizoen van één van mijn guilty pleasure-series is in Vlaanderen net weer een aantal weken op gang.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het stel dat elkaar op 20 november 2015 het jawoord gaf, terwijl ze elkaar nog nooit gezien of gesproken hadden, is dolgelukkig met hun zoontje Victor. Het jongetje maakt het goed. Dat ze een kinderwens hadden, was geen geheim. Eind 2016 vertelden Stijn en Nuria in Het Laatste Nieuws het volgende: “Het zou de bezegeling zijn van onze liefde. Maar wel pas over enkele jaren, want we willen eerst nog genieten van elkaar”, zeggen ze. “Al hoop ik stiekem dat het niet te lang duurt voor ik zwanger ben”, knipoogt Nuria. “Al vrees ik wel dat het een ettertje zal zijn, want we zijn allebei superkoppig. Als we dat doorgeven aan onze eerste kleine….”

Nu is het dan zover. Kersverse mama Nuria: “Wat een overweldigend gevoel van geluk, alsof je met een TGV-trein van liefde wordt aangereden. Ik kan niet trotser zijn op mijn fantastische man die mij zo geweldig heeft bijgestaan.” Stijn: “Hoe mooi, hoe zot, hoe perfect… We hebben zo naar hem uitgekeken, zo naar hem verlangd. En hier is ie dan, welkom kleine man!”

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: