Ouders van Nu lanceert eigen festival: In de wolken Festival op 4-5-6 oktober

Ouders van Nu lanceert haar eigen festival. In de wolken Festival vindt plaats op 4-5-6 oktober in de Rai in Amsterdam. Een beurs voor alle zwangeren en jonge ouders. Een event waar je alles, maar dan ook alles kunt vinden voor je zwangerschap en je baby. Wat je kunt verwachten? Meer an 100 shops en merken, masterclasses én persoonlijk advies. Alles in een fijne festivalsfeer met de lekkerste koffie, zwanger-proof cocktails, muziek van singer/songwriters en lekker veel shoppen voor jezelf én de baby.

Klinkt in ieder geval wel heel gezellig en informatief! Wat denken jullie? Ik moet eerlijk toegeven dat ik – nu ik de doelgroep ben – nog nooit naar zo’n beurs ben geweest. In het verleden bezocht ik wel eens de Negen Maanden Beurs en een lokaal initiatief. Waarom ik er daarna niet meer ben geweest? Het is toch de plek om inspiratie op te doen als aanstaande of nieuwbakken moeder. Nou, ik vond die Negen Maanden Beurs dus zo massaal. Zeker omdat dat echt gelijk is met de boodschappentrolley invasie van de Huishoudbeurs. Nee, daar zag ik mij hoogzwanger echt niet tussen lopen.

Maar het In de wolken Festival wordt in ieder geval een stuk aangenamer omschreven. We moeten het natuurlijk eerst ervaren, maar ik wil dit festival wel een kans geven. Met de persoonlijke sessies waar je terecht kunt met al je vragen en het theater met interessante sprekers zie ik het wel zitten. En ik lees dat op de site dat je ook je favoriete mombloggers er kunt ontmoeten. Tja, dan mag ik toch niet ontbreken, haha. Ga voor meer informatie en tickets naar www.indewolkenfestival.nl.

Blij met dit festival? Of wordt er wat jou betreft al genoeg op dit vlak georganiseerd.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 4, 2018 /