Redactie
TwijfelMoeder-boek komt er aan!

TwijfelMoeder heeft deze week een contract getekend bij HarperCollins Holland. Deze uitgeverij zal in het voorjaar van 2019 mijn boek DE TWIJFELMOEDER uitbrengen. Hoe gaaf is dat! Ik kan zelfs de synopsis als met jullie delen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Synopsis DE TWIJFELMOEDER
Iedereen lijkt ervan uit te gaan dat elke vrouw moeder wil worden. Maar wat als je daar zelf niet zo zeker van bent? Patricia de Ryck onderzoekt de twijfels die je als hedendaagse vrouw kan ervaren over de vraag of je kinderen wil. Ze beschrijft de druk van buitenaf en duikt dieper in alle aarzelingen over een kinderwens om zo vrouwen handvaten te geven om tot een eigen beslissing te komen. De twijfelmoeder is een vlotte, praktische en nuchtere gids, wars van enig vooroordeel, gebaseerd op de ervaringen van de auteur en talrijke interviews.

Wil jij op de hoogte blijven van het boek? Een seintje krijgen als het boek te reserveren is of in de winkel ligt? Dat kan! Schrijf je hier in voor de speciale nieuwsbrief.

Is dit een droom?!
Nu is het schrijven van een boek nooit mijn ambitie geweest. Dus je begrijpt dat ik sinds het eerste contact met de uitgeverij in een rollercoaster terecht ben gekomen. Eentje waarin ik jullie als trouwe lezers natuurlijk meeneem. En eerlijk: ik heb die teksten ook gewoon nodig om te beseffen dat dit geen droom is, maar de werkelijkheid. Het gaat daarnaast ook nog eens razend snel. Zo hebben de eerste gesprekken plaatsgevonden en ben ik al druk in de weer met het voorwerk. Echt zo bijzonder!

Besloten Facebook-groep
Kun je niet wachten op dit boek. Wil je je verhaal delen met andere dames die twijfelen over hun kinderwens? Speciaal voor jou ben ik de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens gestart.

Boek twijfel kinderwens

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
4 comments
 • Terug in de schoolbanken als moeder?
  sep 03, 2018 (06:01)

  […] Tijdens mijn oriëntatie ben ik trouwens nog een leuke opleiding tegen gekomen, namelijk de cursus korte verhalen en romans schrijven. Natuurlijk heb ik op de School voor Journalistiek al de nodige handigheidjes geleerd wat schrijven betreft. Ik heb zelfs het keuzevak creatief schrijven gevolgd. Toch denk ik dat het goed is om die info weer eens lekker op te frissen. Zeker nu ik een boek ga schrijven… […]

 • Zitzak XXL mét eigen ontwerp; hoe gaaf is dat?
  aug 20, 2018 (11:02)

  […] Even over het materiaal: de zitzak is gemaakt van 225 gram polyester en kan dus wel tegen een stootje. Wist je dat je ‘m zelfs mee naar buiten kunt nemen? De zitzakken zijn waterafstotend waardoor dat geen enkel probleem is. Vlekken er op? Je kunt de hoes gewoon op 30 graden wassen. Hoe fijn is dat? Juist omdat kinderen het dus ook heel leuk vinden om op zo’n kussen te springen, ben ik blij dat-ie dus gewoon mee kan in de machine. Hoef ik me geen zorgen te maken als er weer een plakkerig handje of snotneusje tegenaan is gekomen. Deze zitzak krijgt namelijk een plekje op mijn nieuwe thuiskantoor. Kan ik ‘m heerlijk gebruiken in de researchfase van mijn boek. […]

 • Mail van HarperCollins Holland; de uitgever van Karin Slaughter
  aug 09, 2018 (16:31)

  […] Lees hier de synopsis van DE TWIJFELMOEDER […]

 • Kim Buining
  aug 03, 2018 (13:28)

  Yaaay, zo gaaf!!!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: