Redactie
TwijfelMoeder-boek komt er aan!

TwijfelMoeder heeft deze week een contract getekend bij HarperCollins Holland. Deze uitgeverij zal in het voorjaar van 2019 mijn boek DE TWIJFELMOEDER uitbrengen. Hoe gaaf is dat! Ik kan zelfs de synopsis als met jullie delen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Synopsis DE TWIJFELMOEDER
Iedereen lijkt ervan uit te gaan dat elke vrouw moeder wil worden. Maar wat als je daar zelf niet zo zeker van bent? Patricia de Ryck onderzoekt de twijfels die je als hedendaagse vrouw kan ervaren over de vraag of je kinderen wil. Ze beschrijft de druk van buitenaf en duikt dieper in alle aarzelingen over een kinderwens om zo vrouwen handvaten te geven om tot een eigen beslissing te komen. De twijfelmoeder is een vlotte, praktische en nuchtere gids, wars van enig vooroordeel, gebaseerd op de ervaringen van de auteur en talrijke interviews.

Wil jij op de hoogte blijven van het boek? Een seintje krijgen als het boek te reserveren is of in de winkel ligt? Dat kan! Schrijf je hier in voor de speciale nieuwsbrief.

Is dit een droom?!
Nu is het schrijven van een boek nooit mijn ambitie geweest. Dus je begrijpt dat ik sinds het eerste contact met de uitgeverij in een rollercoaster terecht ben gekomen. Eentje waarin ik jullie als trouwe lezers natuurlijk meeneem. En eerlijk: ik heb die teksten ook gewoon nodig om te beseffen dat dit geen droom is, maar de werkelijkheid. Het gaat daarnaast ook nog eens razend snel. Zo hebben de eerste gesprekken plaatsgevonden en ben ik al druk in de weer met het voorwerk. Echt zo bijzonder!

Besloten Facebook-groep
Kun je niet wachten op dit boek. Wil je je verhaal delen met andere dames die twijfelen over hun kinderwens? Speciaal voor jou ben ik de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens gestart.

Boek twijfel kinderwens

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Mail van HarperCollins Holland; de uitgever van Karin Slaughter
    aug 09, 2018 (16:31)

    […] Lees hier de synopsis van DE TWIJFELMOEDER […]

  • Kim Buining
    aug 03, 2018 (13:28)

    Yaaay, zo gaaf!!!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: