Beknibbelen op elektronica? Met Knibble kan iedereen het…

Beknibbelen op elektronica? Met Knibble kan iedereen het… En dat betekent voor mij dat ik niet met het schaamrood op de kaken in de winkel hoef te staan als mijn lief vraagt of ‘er nog iets’ met de prijs kan worden gedaan. Ik denk dan altijd ‘de prijs staat toch op het kaartje’, maar anderzijds zie ik ook dat het inderdaad bij dure aankopen wel werkt. Tja, en wat elektronica betreft, hebben wij geen goedkope smaak. Ik ben dus blij met deze ontdekking. Zeker nu de dure december-maand in aantocht is én ik eigenlijk nog op zoek ben naar een fancy keukenmachine voor in onze nieuwe keuken.

Want ja, als je een keuken hebt die van alle gemakken voorzien is om te bakken, grillen, braden, stomen én noem maar op, dan mag een keukenmachine natuurlijk niet ontbreken. De keuken kan nog wel wat kleur gebruiken, dus een kleurrijk apparaat (dat ik het liefst gewoon mooi op het aanrecht kan laten staan) is wel de wens. Nu zijn die apparaten ontzettend duur, dus het zou wel fijn zijn om te kunnen besparen op keukenmachine aankoop.

Hoe werkt Knibble
Op naar Knibble dus… Dat is een online vergelijkingssite, die meteen laat zien waar je moet zijn voor de beste en voordeligste koop. Niks nieuws achter de zon, denk je nu misschien. Nee in de basis niet, maar ze blinken echt uit in extra’s die het makkelijker maken om een keuze te maken. Van een keuzehulp, vergelijktabel, laagste prijs ooit-label, prijsgrafie tot aan de beknibbel-wekker (maar over die laatste later meer) – allemaal snufjes die de bedenkers hebben uitgedacht om de consument nog verder te ontzorgen in de keuzes.

Goed op keukenmachine-zoektocht. Aangezien de prijs van die dingen best kan oplopen, is het misschien handig om een prijsrange aan te geven. Verder kun je je selectie beperken door merk, soort keukenmachine, vermogen, inhoud, kleur, aantal standen, turbostand, vaatwasser bestendig, materiaal, draadloos en de waardering aan te vinken. Een hoop keuzes, die gelukkig onder aan de pagina nog even worden toegelicht, zodat ik een voor mij goede selectie kan maken. Dat is dus de keuzehulp.

Als ik voor foodprocessor kies, dan kun je vervolgens zelfs nog aangeven wat je bijgeleverd wil hebben. Daarmee bespaar je echt een hoop tijd. Bij andere sites ben je namelijk de specificaties hiervoor aan het doorlezen. Zie je vervolgens een modelletje van je smaak, maar ben je er toch nog niet over uit dan kun je ‘m toevoegen aan je vergelijktabel en er andere tegenover zetten.

Beknibbel-wekker

Maar de fijnste functie – met de feestdagen op komst – is toch wel de Beknibbel-wekker. Je kunt dan aangeven dat je voor een bepaald product aanbiedingen wil ontvangen. Loop je mailbox al over én heb je een prijs in gedachten waarvoor je ‘m wil hebben? Dan geef je die prijs door én krijg je dus alleen in dat geval een seintje. Hoe handig is dat! Je kunt ‘m nu al aanzetten voor de apparaten die op de verlanglijstjes staan, zodat jij als hulp-Sinterklaas de beste deal scoort. Want ook de kindercamera’s, bestuurbare auto’s en spelcomputers behoren tot de elektronica die je kunt vergelijken. Doe er je voordeel mee.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 10, 2018 /