Ontdekt
Kuroji: prachtige sieraden én gemakkelijk in gebruik

Kuroji is een nieuw Nederlands sieradenmerk. Ze maken prachtige sieraden, die érg gemakkelijk in gebruik zijn. En daarmee zijn ze ideaal voor moeders. Want zeg nu zelf: een armbandje dat meerekt, is toch ideaal als je kleintje niets liever doet dan aan je sieraden te pielen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Toch is het dit merk hier helemaal niet om te doen. Nee, Kuroji – wat in het Japans voor black balance staat – wil gewoon unieke, elegante, verfijnde sieraden maken. Sieraden die perfect in balans zijn, waardoor je ze iedere dag en voor elke gelegenheid kunt dragen. Of je nu een zakelijke meeting hebt of iets leuks gaat doen met de kinderen – het past altijd.

Elegant en verfijnd: dat betekent bij Kuroji sieraden dat ze wel gebruik maken van Swarovski kristal, parels en kralen, maar daarmee gaan ze niet over the top. Er wordt gewerkt met sterling zilver, dat het ook meteen een stijlvolle look geeft. Of je nu op zoek bent naar een ketting, armbandje of oorbellen – er zit altijd iets voor je bij.

Maar waar dit merk zich absoluut mee in de kijker speelt, is het handige ontwerp. Zo kun je de oorringen eenvoudig open klikken. En de ketting heeft de sluiting bijvoorbeeld aan de voorzijde. Daardoor kun je ‘m zelf heel makkelijk aan doen én hij blijft altijd mooi hangen. Andere ketting ben je tenslotte toch vaak goed aan het doen, omdat het slotje weer naar voren komt.

De armbandjes – waar ik bij het begin van dit artikel al aan refereerde – kun je zonder gepiel met een sluiting aan doen. Ze blijven toch goed zitten, omdat er gewerkt wordt met een elastisch deel. Het elastisch deel met kristal, parel of zilver kralen wordt gecombineerd met een deel ketting. Zo is-ie ook nog eens perfect in balans. Echt ontzettend mooi! En handig dat je ‘m zo snel aan en uit kan doen. Ik merk dat ik door het gepiel met het slotje armbandjes toch heel vaak in de kast laat liggen.

Kortom: een aanrader om alvast voor de feestdagen een kijkje te nemen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: