Mok bedrukken: leuk idee voor de feestdagen

Mok bedrukken voor de feestdagen? Ik vind het een goed idee. Niet alleen voor bijvoorbeeld opa en oma, maar ook als relatiegeschenk. Uit eigen ervaring weet ik dat je een mok niet zomaar weggooit (er zijn er tijdens deze verhuizing ook weer diverse gewoon mee gegaan). Zelfs niet als er ‘reclame’ op staat. Laat ik eens voor je uit zoeken wat de mogelijk hebben zijn.

Zo kun je een mok met foto scoren bij Mokken-Bedrukken.nl. De goedkoopste kost 5,75 en is van plastic en daarmee geschikt voor de kleinste koffie- en theeleutjes onder ons. De verzendkosten bedragen 5,95 euro. Bij een keramieken mok is dat niet anders. Daar heb je al een basic mok met foto voor 5,90. Kies een leuke foto uit van jouw zoon of dochter en je hebt zo een uniek cadeau voor opa en oma. Zelfs als ze altijd zeggen dat ze ‘alles al hebben’ en ‘echt niets hoeven’, zullen ze hier ontzettend blij mee zijn. Het bevat tenslotte een foto van hun oogappeltje(s).

Maar ook voor Sinterklaasavondjes waarbij het niet om het cadeau gaat, maar juist om de gezelligheid, is dit een aanrader. Verzin de meest flauwe tekst, zoek er een grappige foto bij en je hebt een item dat ieder wil scoren bij het dobbelspel (hier in de regio erg populair bij vriendengroepen en families met oudere kinderen). Of wat denk je van een magische mok. Als je daar koffie of thee in doet dan verkleurt ie en komt er iets tevoorschijn. Wil je liever een bierpul cadeau geven? Geen probleem. Hebben ze hier ook.

Mok op de zaak
Een mok-van-de-zaak heeft daarnaast ook voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mok met daarop het logo van jouw bedrijf en de namen van je personeelsleden. Heeft ieder altijd zijn eigen mok (en weet jij dus meteen wie ‘m laat slingeren).

En als relatiegeschenk doet-ie het natuurlijk ook goed. Daarbij kun je kiezen voor jouw eigen logo. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook personaliseren voor je klanten. Denk aan een foto van een mooi project van je klant met daarbij een tekst als ‘trots dat wij voor jullie mogen werken’. Je zult zien dat je zo echt in beeld blijft.

Bij Mokken-Bedrukken.nl ben je aan het juiste adres voor mokken, senseo kopjes en bierpullen. Ze worden binnen 24 uur na bestelling bezorgd. Vanaf 75,- euro gratis verzenden; dus dat is helemaal ideaal als je ervoor kiest om deze als relatiegeschenk te geven.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 24, 2018 /