Thuis of op kantoor kapotte smartphone laten repareren?

Thuis of op kantoor je kapotte smartphone laten repareren? Als je het mij vraagt, is dat voor veel drukke moeders écht een uitkomst. Jullie herkennen het vast wel: je laat ‘de kleine aap’ even met je iPhone spelen, kletst ie per ongeluk op de vloer en – jawel – een barst in het scherm. Omdat je echt geen tijd hebt om het scherm te laten maken – want je kunt je telefoon niet missen én op een reparatie zitten wachten met kind is ook geen succes – blijf je ‘m dus zo goed en kwaad als het kan toch maar met die scheur d’r in gebruiken. Tot het niet meer gaat… Gelukkig heb ik dan nu de online service gespot, die jij nodig hebt: Terello.

De monteurs van Terello komen op de afgesproken dag, op het aangegeven tijdstip namelijk gewoon naar de locatie waar jij de Telefoon reparatie wenst. Wel zo fijn. Hoef je je telefoon – met al die belangrijke afspraken, gegevens en foto’s van jullie bloedje(s) – niet achter te laten bij een onbekende. Ook hanessen met een oud toestel is niet eens nodig. Ze gaan gewoon vliegensvlug aan de slag, zodat je telefoon of tablet binnen een half uur weer de oude is. Of het nu om een puntgaaf scherm gaat of een nieuwe batterij; het is allemaal mogelijk. En dan krijg je daar ook nog eens 24 maanden garantie op.

Terello - iPhone reparatieHet werkt ook heel eenvoudig. Je gaat naar de website, waar je ‘repareer mijn toestel’ aanklikt. Je kunt daarbij kiezen uit iPad, iPhone of Samsung (en ik verwacht dat daar de aankomende tijd alleen maar meer merken bij gaan komen. Juist, omdat dit zo’n ontzettend handige dienst is.). Klik het model of merk aan en kies vervolgens wat er aan de hand is. Ik heb bijvoorbeeld een iPhone 6s. En heb verschillende zaken die ik kan aangeven van scherm reparaties tot het vervangen van de behuizing of het plaatsen van een nieuwe batterij. Je ziet meteen wat de kosten zijn én als je nog een ander probleem aangepakt wil hebben, dan krijg je ook nog 25,- euro korting per probleem. Andere kosten komen er niet bij kijken. Reis-, parkeer- of productkosten zijn hier al in opgenomen. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan bij zo’n iPhone reparatie.

Alles aangeklikt? Dan klik je op Plan afspraak. Typ je contactgegevens in, laat een voorkeursdatum achter en voeg eventuele bijzonderheden toe. Binnen één dag komen de professionele monteurs met hun mobiele werkplaats dan naar je toe. Dat kan thuis, op je werk, zelfs bij de sportclub zijn.

Goed om te weten:
Mag je een reparatie aan je telefoon uit laten voeren door een verzekeraar? Dan kun je in de meeste gevallen ook bij Terello terecht. Ze werken namelijk goed samen met verschillende partijen. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden. Dat kan door te bellen naar 085 – 76 00 446, appen naar 06 – 30634639 of een mailtje naar info@terello.nl.

Foto met vrouw die smartphone heeft laten vallen in haar hand van Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 15, 2018 /