Kattenvrouwtjes opgelet: memoryspel met katten & kittens

Kattenvrouwtjes opgelet! BIS Publishers brengt het Katten & Kittens memoryspel in Nederland op de markt. Op deze manier is het helemaal niet erg om een spelletje memory te spelen. Het is daarnaast een hartstikke leuk – en betaalbaar –  cadeau voor iedere kattenliefhebber. Bijvoorbeeld als ze bekend heeft gemaakt dat ze zwanger is. Rompertjes en knuffels krijgt ze dan toch al genoeg.

Dit spel speel je trouwens niet meteen met je kleintje. Nee, het is namelijk niet zo eenvoudig. Je moet namelijk op zoek gaan naar de kitten en kat die bij elkaar horen. Welke moederpoes hoort bij de poezelige kitten.

Met 25 soorten rassen – van de Brits Korthaar tot de Siamees, en van de Maine Coon tot de haarloze Sphynx – zal dit leuke spel alle kattenliefhebbers aanspreken. In de bijgevoegde ‘kattengids’ vind je meer informatie over alle kattenrassen uit het spel. 

Zoals het ‘standaard memoryspel’ speel je dit spel met twee of meer personen. Per beurt draai je twee kaartjes om. Is het een match tussen de moederpoes en haar kleintje? Dan zijn de kaartjes voor jou. Wie de meeste viervoeters heeft verzameld, is de winnaar!

Het Katten & Kittens Memoryspel is ontwikkeld door Marcel George is een freelance illustrator gevestigd in Londen. Hij is gespecialiseerd in het maken van met de hand geschilderde aquarelillustraties. Zijn klanten zijn onder andere The Financial Times, Stella Artois en Antropologie. Hij maakt heel veel van dit soort leuke spellen; zo heeft hij ook de kattenbingo en een memory voor hondenliefhebbersgemaakt.

  • ISBN: 978 94 9293 813 8
  • Prijs: €15,50

Twijfel jij over je kinderwens?

april 4, 2019 /