Pratende blokken van VTech aangevuld

Pratende blokken serie van VTech: de Bla Bla Blocks, worden dit voorjaar aangevuld met vier nieuwe bouwitems. Voor de nieuwbakken mama’s die de wereld van kinderspeelgoed nu ontdekken én tantes die een leuk cadeautje zoeken voor pientere peuters: dit is een schot in de roos. Het Bla Bla Blocks Speelhuis is tenslotte niet voor niets uitgroepen tot Speelgoed van het Jaar 2018.

Wat die pratende blokken van VTech doen? Nou, die reageren dus lekker bijdehand op de bouwvaardigheid en creativiteit van het kleintje. Nu komt VTech met nieuw bouwmateriaal, uitbreidingen op de slimme blokken die nog meer ruimte bieden voor de fantasiewereld van pientere peuters.

Koploper is de Bla Bla Blocks Trein voorzien van Bla Bla Point. Het is even bouwen en puzzelen, maar dan staat hij er, kleurrijk, vrolijk en nadrukkelijk aanwezig -want interactief-. De blokken uit de andere sets kunnen meerijden, want alles uit de serie Bla Bla Blocks laat zich combineren.

En met de nieuwe Slimme blokkenset, Dieren blokkenset en Voertuigen blokkenset, kan er uitgebreid en gebouwd worden naar keuze, zonder Bla Bla Point, maar in thema en met oneindig veel bouwmogelijkheden. Voor de moeders die VTech al kennen, dit speelgoed past perfect bij hun missie: het is uitdagend, nodigt je kleintje uit om al zijn/haar creativiteit te laten gebruiken en helpt zo bij de ontwikkeling.

De pratende blokken leren kleintjes van alles over dieren, kleuren, cijfers en beroepen. En als je blokje op blokje stapelt hoor je ook nog eens een reactie. Ondertussen oefenen ze hun fijne motoriek. Zingen ze liedjes. En klinken er geluiden en zinnetjes. In de grote sets slimme elektronica is het Bla Bla Point verpak. Daarom geven de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige en ook leerzame reacties en knipperende lichtjes.

Geschikt voor peuters vanaf 1,5 jaar (tot vijf jaar).

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 20, 2019 /