Ruth Beeckmans’ man wilde geen kinderen

Ruth Beeckmans’ man wilde geen kinderen, maar nu is de Vlaamse actrice zwanger van hun tweede. Hun dochtertje Charlie-Sue is inmiddels zes jaar. Opvallend is dat Ruth zelf opgegroeid is met het idee dat ze later veel kinderen zou krijgen. Toen Gary – die vijftien jaar ouder is dan Ruth – dat niet voor zich zag, kon ze zich daar in vinden.

De twijfel, omdat één van de twee wel gezinsuitbreiding wil, speelt in veel relaties. Ik lees het ook in de Facebook-groep. De één kan zich er wel in vinden. De ander heeft er zoveel moeite mee, dat het uiteindelijk zelfs de reden van de relatiebreuk kan zijn. Wat het belangrijkste is, is dat je altijd je eigen gevoel blijft volgen. Ik vind het inspirerend om terug te lezen dat Ruth dat naar buiten toe altijd is geweest. Er zijn namelijk niet veel BN’ers of BV’s die dat doen. Daarom deel ik ook de twee onderstaande quotes van Ruth Beeckmans.

“Voor mij was dat geen dealbreaker: ik zag het niet als een reden om uit elkaar te gaan. Ik was zo verliefd op hem dat het voor mij oké was om dan samen voor een leven zonder kinderen te kiezen. Op een dag beslisten we uiteindelijk om toch voor een kind te gaan. Ergens voelden we allebei dat die keuze beter bij ons paste”, vertelt ze in 2017 aan Nina.

Over de keuze voor een tweede vertelde ze eerder (in 2018)openhartig in Flair. De journaliste vraagt of Gary’s leeftijd hun tegen houdt om aan een tweede te beginnen. Ruth: “Dat speelt wel mee, maar met onze drukke levens zie ik het ons praktisch gezien niet rondkrijgen met meer dan één kind. (…) Ik ben nu zo gelukkig met mijn perfect gezonde kind, dat ik me dikwijls afvraag of ik nog meer mág willen. Gary en ik zijn ook twee chaoten bij elkaar. Dat komt niet goed met meer dan één kind. Ons verstand wint het hier echt van ons hart.”

Ken je Ruth Beeckmans nog niet? Dan is ze zeker een actrice om in de gaten te houden. De laatste serie die ik met haar heb gezien is het duizelingwekkende Studio Tarara, waar ik op mijn andere blog ook al veel over schreef.

Illustratie love dialogue van Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 7, 2019 /