sMothered, Outdaughtered en Sweet Home Sextuplets bij TLC

sMothered, Outdaughtered en Sweet Home Sextuplets zijn vanaf deze week weer te zien bij TLC. Drie uiteenlopende tv-series, die het moederschap op verrassende wijze onder de aandacht brengen. Van moeders die beste vriendinnen zijn tot een vijfling en zesling! Ontdek hier de programma’s.

sMothered

sMothered is vanaf vanavond 20 juni om 21.30 uur te zien om TLC (waar we afgelopen tijd ook konden genieten van Bevallen met…). In deze serie staan moeders centraal die wel heel erg veel overeenkomsten hebben. En dan hebben we het niet over moeder die elkaars beste vriendinnen zijn, maar echt over moeder en dochters die nagenoeg onafscheidelijk zijn en zelfs op elkaar lijken. In de eerste aflevering zie je de 59-jarige moeder Dawn en haar 28-jarige dochter Cher.

Dawn en Cher lijken zo op elkaar dat mensen wel eens denken dat ze een tweeling zijn. Dawn doet er dan ook alles aan om er jong uit te blijven zien (inclusief botox) en ze dragen vaak dezelfde kleding. Ze voelen ook een vorm van connectie die lijkt op die van tweelingen, waarbij ze vaak dezelfde dingen leuk vinden. Zo trouwde Dawn met een Joodse dokter, net als Cher.

Er gaat geen dag voorbij dat ze elkaar niet bellen en ze delen elkaars grootste geheimen. Toch is er nu een geheimpje dat moeder Dawn nog niet weet: Cher is zwanger. Ze weet het zelf al enkele weken, maar heeft het haar moeder nog niet verteld. Hoe lang kan ze dit nog volhouden en hoe reageert Dawn als ze het uiteindelijk hoort?

Outdaughtered: Adam Busby, Danielle Busby, Blayke Busby, Ava Busby, Olivia Busby, Hazel Busby, Riley Busby, Parker Busby

Outdaughtered

Vanaf woensdag 26 juni 2019 starten er ook nog twee shows, die je mogelijk interessant gaat vinden (of vol verbazing een keertje bekijkt). Allereerst is dat Outdaughtered, waarbij de familie Busby een driejarige vijfling heeft plus nog een grote zus. Het leven draait op volle toeren. Met de nadruk op vol. Waarbij ieder steeds mondiger wordt. Je ziet het vanaf 20.30 uur op TLC.

Adam en Danielle zijn liefdevolle, optimistische en geduldige ouders, maar hebben het toch af en toe wel zwaar. Vooral ook door de zorgen om Parkers angstbuien, Hazels oogproblemen en Danielles eigen mysterieuze migraine-aanvallen. Adam had in het vorige seizoen van Outdaughtered al besloten om thuis te gaan werken als zelfstandige, waardoor hij meer bij de kinderen zou zijn, maar krijgt nu een baanaanbod dat hij eigenlijk niet kan weigeren. Hoe kijkt Danielle daar tegenaan? Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, krijgen ze ook nog eens slecht nieuws te verwerken, waardoor ze uiteindelijk zelfs hun huis moeten verlaten.

Nieuw seizoen Outdaughtered

Er start op 6 woensdag 6 november 2019 weer een nieuw seizoen. De vijfling van The Busby’s wordt alweer vier jaar oud – en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Samen met de verjaardag van grote zus Blayke die alweer acht wordt. Ze besluiten een poolparty te organiseren, aangezien ze nog steeds in hun tijdelijke huis met zwembad wonen. Op de dag van het feest verrast Adam iedereen door met een kleine puppy aan te komen. Enthousiasme bij de kinderen natuurlijk, maar niet bij Danielle die nog zo gezegd had voorlopig geen nieuwe hond te willen. Zij vindt zes kinderen wel even genoeg en had juist gehoopt eindelijk wat meer tijd voor zichzelf te krijgen nu de vijfling wat zelfstandiger wordt. Ze verwijt Adam dat hij de leuke papa uit wil hangen, terwijl zij het werk mag doen, omdat hij met zijn nieuwe baan minder tijd heeft voor het huishouden.

Adam is zich bewust van Danielles situatie en probeert er meer rekening mee te houden. Maar als Danielle met serieuze plannen komt om een eigen bedrijf te starten, reageert hij toch minder begripvol. Ondertussen draait het gezinsleven op volle toeren. Hazel krijgt haar eerste bril en Riley krijgt te horen dat ze vanwege haar intelligentie al eerder naar de voorschool mag dan haar zusjes. En dan is er nog hun andere huis waarbij de renovatie langer duurt dan gepland. Wanneer kunnen ze eindelijk terug – en willen ze dat nog wel?

Eric Waldrop, Courtney Waldrop, Saylor Waldrop, Bridge Waldrop, Wales Waldrop,Blu Waldrop, Tag Waldrop, Layke Waldrop, Rivers Waldrop, Rayne Waldrop, and Rawlings Waldrop pose.

Sweet Home Sextuplets

Een leven met drie kinderen kan al hectisch zijn, maar als je er dan ineens een zesling (!) bijkrijgt, is het pas echt aanpoten geblazen. Dat overkwam Courtney en Eric Waldrop vorig jaar en was te volgen in het eerste seizoen van de serie Sweet Home Sextuplets. In het nieuwe tweede seizoen is te zien hoe het hen inmiddels vergaat met hun halve crèche aan kinderen. Dit seizoen is te zien vanaf woensdag 26 juni om 21.30 uur op TLC (inderdaad direct na Outdaughtered).

De zesling wordt alweer één jaar oud en is daardoor officieel baby-af. Maar dat betekent niet dat alles ineens gemakkelijker wordt. Want met zes rondkruipende dreumesen wordt het juist alleen maar chaotischer. Toch blijven Courtney en Eric en zeer positief onder hun drukke leventje met negen kinderen. Ze besluiten zelfs de oppas niet te vervangen en de opvang van alle kinderen nu helemaal zelf te gaan doen.

Wel zijn er zorgen over de gezondheid van Layke en lopen ze tegen het gebrek aan woonruimte aan. Ze overwegen om te zoeken naar een groter huis, maar denken uiteindelijk dat een verbouwing een betere optie is. Dat heeft wel wat voeten in de aarde en als ze ook nog besluiten om koeien te nemen en een mini-boerderij te beginnen, nemen de uitdagingen alleen maar verder toe.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 20, 2019 /