Bevallen met Bobbi, Monica, Fatima en Marly

Bobbi Eden, Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo en Marly van der Velden in het nieuwe seizoen van Bevallen met… op TLC. Ze draaien mee met het dagelijkse werk en de verschillende diensten van verloskundigen.

In Nederland staan meer dan 3000 verloskundigen dag én nacht klaar om zo’n 478 baby’s per dag ter wereld te brengen. Deze verloskundigen ondersteunen aanstaande moeders met het intiemste en mooiste moment uit hun leven. Maar wat komt er allemaal kijken bij een bevalling? Waarom bevallen vrouwen liever in een ziekenhuis dan thuis? En wat speelt er zich allemaal af in de uren voorafgaand aan de bevalling?

Bevallen met op TLC

In het nieuwe seizoen van Bevallen met… draaien Bobbi Eden, Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo en Marly van der Velden mee met het dagelijkse werk en de verschillende diensten van de verloskundigen. Door hun oprechte interesse in het vak en hun betrokkenheid bij de aanstaande ouders, worden deze bekende Nederlanders vanaf de eerste minuut meegetrokken in een achtbaan van emoties.

Laat een baby urenlang op zich wachten of wordt een thuisbevalling halsoverkop toch ineens een ziekenhuisbevalling? Net als de verloskundigen weten de BN’ers niet hoe de dag verloopt en of ze überhaupt aan hun nachtrust toe komen. Het zijn voor iedereen spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder. 

Bevallen met… is vanaf dinsdag 28 mei tot en met dinsdag 18 juni om 20:30 uur te zien bij TLC.

Fatima Moreira de Melo

Waar zowel Bobbi Eden, Monica Geuze en Marly van der Velden zelf ook moeder zijn van een kindje (en in het geval van Marly zelfs twee) daar heeft Fatima Moreira de Melo zelf geen kinderen. Ze is bewust kinderloos. In dit artikel kun je er alles over lezen.

Foto van verloskundige van Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 14, 2019 /