Kleding bedrukken met een unieke print

Kleding bedrukken met een unieke print? Misschien denk je ‘dat heb ik helemaal niet nodig’. Ja, dat dacht ik ook altijd. Tot ik besloot om aan de Nijmeegse Vierdaagse deel te nemen en wel heel graag met Twijfelmoeder op mijn shirtje wilde lopen. Wat een gehannes was dat destijds; gelukkig heb ik nu een andere oplossing gevonden.  

Vijf jaar geleden liep ik voor het eerst mee in de Nijmeegse Vierdaagse. Mijn lief en ik woonden al een tijdje in Cuijk en ieder jaar stond ik op de Dag van Cuijk weer bekenden aan te moedigen. Ik voelde een kriebel in mijn buik als al die lopers voorbij kwamen. Dat wilde ik ook! Daarnaast worstelde ik al een tijdje met de twijfels over mijn kinderwens en zag ik deze dagenlange wandeltocht ook als een mooie manier van bezinning. Als je vier dagen veertig kilometer per dag loopt, heb je tenslotte tijd om na te denken. Een verhaal waar ze bij Het gevoel van de Vierdaagse ook wel interesse in hadden. Dus mocht ik voor de start mijn verhaal doen aan presentatrice Hella van der Wijst.

Twijfelmoeder shirt laten bedrukken
Zo kan het dus ook; mijn nieuwe sport t-shirt.

Transferpapier

Toen het duidelijk was dat ik op tv zou komen, wist ik meteen ‘ik moet tijdens het evenement ook herkenbaar zijn’. Dus er moest een Twijfelmoeder-wandelshirtje komen. Kleding bedrukken leek mij erg duur, dus kocht ik een T-shirt en transferpapier. En natuurlijk een reserve T-shirt, want het moest er natuurlijk wel perfect op zitten. Dat reserveshirt hadden we meteen nodig, want bij transferpapier moet je erg goed nadenken hoe je ‘m daadwerkelijk erop strijkt. Qua kosten zat ik dus inmiddels op twee gekochte shirtjes en transferpapier a 7,- euro. De stress en het gehannes nog daargelaten. Als ik online kijk, zie ik dat het bedrukken van kleding tegenwoordig helemaal niet meer zo prijzig is. Het is dus tijd voor een nieuw sport t-shirt.

Patricia de Ryck toont Twijfelmoeder hoodie
Mijn nieuwe schrijf hoodie!

Twijfelmoeder hoodie

Nu draag ik zelf ontzettend graag hoodies als ik moet schrijven. Als je schrijft, zit je stil en kun je het – zeker in de winter – flink koud krijgen. Mijn hele boek heb ik dan ook geschreven in de hoodie van Clean Pete. Waarop een idee volgt: een eigen hoodie bedrukken. Er is toch niks leukers dan bloggen in een lekkere warme trui met daarop mijn knallende nieuwe logo. Of er mee naar de supermarkt wandelen, de kleine man wegbrengen naar de opvang en ga zo maar door. Stiekem mag je best een beetje reclame voor jezelf maken, niet?

Zwart t-shirt met logo Twijfelmoeder Patricia de Ryck
Twijfelmoeder t-shirt!

Kleding bedrukken

Zo’n ontwerp maken, blijkt ook ontzettend eenvoudig te zijn. Je kiest een kledingstuk uit – je kunt zelfs een jas bedrukken – bepaald de kleur, voegt een tekst, afbeelding, foto//logo toe en geeft aan hoeveel je erin welke maat wil. Binnen vijf werkdagen schitter je vervolgens in je eigen ontwerp. Voor de creatievelingen natuurlijk ook heel gaaf, want zo kan jouw zoon of dochter gewoon een uniek ontwerp dragen. Verwerk zijn of haar naam erin en de kleding is nooit meer kwijt op het kinderdagverblijf.

Voor de grote broer en zus

Verwacht je nog een kindje, dan kun je zo ook een leuk shirtje maken voor de broer of zus met daarop een tekst als ‘ik ben straks niet meer in mijn’ met daarnaast de afbeelding van een eendje. Of ‘ik word grote broer’ en ‘geef me een kus, want ik word grote zus’. In het systeem van Digitransfer vind je ontzettend veel standaard ontwerpen waarmee je aan de slag kan, zodat je zo’n item echt in een handomdraai hebt gemaakt.

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 22, 2019 /