Mama zoekt: makkelijke kleding mét stijl

Mama zoekt: makkelijke kleding mét stijl. Exit ‘moeke’ modus met te grote truien en wijde (zwangerschaps)broeken. Het wordt tijd voor een nieuwe garderobe. Kleding waarin ik nog steeds mee kan dollen in het binnenspeeltuin, maar ook een aantrekkelijk vrouw ben.

Met behulp van een goede vriendin heb ik op kleding gebied sowieso al de nodige stappen gezet de afgelopen tijd. Maar ik merk toch dat het – met name op de dagen dat ik de deur niet uit hoef – weer wat aan het verslappen is. Ja, dan durf ik zelfs mijn zwangerschapsbroek er bij te pakken. En dat is zonde, want ik beweeg momenteel niet voor niks vier keer in de week. Twee keer sport ik met mijn personal trainer, een keertje doe ik cardio in de fitness met mijn lief en onze vriendengroep en we zijn ook weer gestart met stijldansen. Je ziet het echt aan mijn figuur, maar ik verstop het nog veel te vaak. Kleding gezocht dus voor deze mama.

Geisha

In mijn zoektocht naar leuke kleding spot ik het merk Geisha. Ondernemen Mark Jessurun is dit merk in 2001 gestart, omdat hij op zoek was naar de perfecte spijkerbroek voor dames.  Inmiddels staat het merk voor creativiteit en wordt er gespeeld met modethema’s, kleuren, prints en stoffen. Zo ontstaat vier keer per jaar een collectie voor onafhankelijke vrouwen, die zich graag wil kleden naar hoe zij zich voelt. Speels en ladylike gaan bij dit merk dan ook samen met kwaliteit en comfort.

De leuke tops, truien en blouses combineren mooi met de spijkerbroeken. Zo heb je een outfit die op ieder moment leuk staat. Of je nu naar je werk gaat, of met je kind door het bos rent. En laten we de lekkere lange jassen niet vergeten. Als je je kind op de fiets naar school brengt, dan heb je in de winter echt niets aan zo’n kort modelletje. Dan wil je gewoon een warme jas hebben, waarin je je helemaal kunt verstoppen. Als je durft, hebben ze zelfs in imitatiebont of all-over dierenprint. Niks voor jou? Geen probleem: ze hebben ook mooie, donkergekleurde jassen en mantels.

Kidsproof jurk

Mijn favoriet is toch echt de Geisha jurk. De jurken van dit merk zien er zo comfortabel uit.  Ze hebben een mooie lengte, waardoor je zonder zorgen zo iets van de grond kunt pakken (en dat doen moeders een hele dag door, weet ik inmiddels uit eigen ervaring). De prints zijn misschien even wennen, maar inmiddels weet ik ook dat je kleding écht moet passen voor je er een oordeel over kunt vellen. Daarbij kun je zelf kiezen of je voor uitbundig gaat of juist meer een basic – maar stijlvolle – look zoekt. Absoluut een merk om in te gaten te houden als jij toe bent aan een nieuwe garderobe.

Foto van shoppende vrouw via Shutterstock.

november 23, 2019 /