Dé tip voor zakenmama’s met kleine voeten

Dé tip voor zakenmama’s met kleine voeten? Dat zijn wat mij betreft echt de hakken van Gabor. Zoals jullie eerder al op mijn blog hebben kunnen lezen, ben ik geen hakken-fan. Maar er zijn natuurlijk gelegenheden waar een mooie hak echt een must is. Zo zijn mijn Gabors inmiddels op het Boekenbal geweest, maar ook op heel wat (trouw)feestjes van dierbare vrienden.

Kinderen kijken er wel eens van op: zijn jouw voeten écht zo klein… Inderdaad: bij maat 36 is het bij mij echt gebleven. Omdat ik vrij brede voeten heb, kan ik soms een 37 aan, maar meer is het echt niet. Sterker nog: het is bij ons in het gezin heel normaal. Dan ben je blij als een merk niet alleen kleine maten heeft, maar ook werkt met halve maten en breedte maten. Op die manier kun je een schoen vinden, die echt bij je past. En dat vind ik bij hakken echt wel heel belangrijk. Als die niet lekker zitten, dan wordt het een heel lange avond.

Gabor sale

Omdat ik geen doorwinterde hakkendrager ben, vind ik het wel zonde om er heel veel geld aan uit te geven. Dan staan ze tenslotte stof te happen in de schoenenkast. Gelukkig heb ik de Gabor Sale ontdekt. Of je nu op zoek bent naar pumps, sneakers, enkellaarsjes, mocassins enzovoorts; ze hebben het allemaal. In mijn geval heb ik zo een leuke pump gevonden met maar liefst 40% korting, waardoor-ie nog maar 59,95 euro kost. Daarvoor heb ik een tijdloze zwarte pump van suede en een hak van 6,5 centimeter met voetwijdte G.

Voor 50,- euro heb ik zelfs een lage, zwarte pump met een subtiel werkje. Bij uitstek schoenen die voor iedere gelegenheid kunnen. Zelfs als je net wat meer moet lopen tijdens zo’n dag. En ideaal als je nog moet rennen naar de trein. Voor zakelijke afspraken in de Randstad kies ik zelf namelijk altijd voor het openbaar vervoer, maar rennen op hakken is in mijn geval niet zo’ n strak plan. Dus deze schoenen voorkomen in mijn geval: valpartijen en gemiste treinen.

To Be Dressed

Dankzij de uitgebreide filter in de webshop van ToBeDressed ontdek ik zelfs dat Gabor bruidsschoenen heeft. Had ik dat maar eerder geweten, dan had ik de hakjes op mijn grote dag niet zo snel hoeven om te wisselen voor flatjes van de H&M (die eigenlijk ook te groot waren, maar wel helemaal in stijl – en daar ging het tenslotte om).   

To Be Dressed heeft sowieso niet alleen Gabor in de collectie. Ze verkopen heel veel bekende merken en dat allemaal met flinke kortingen. Niet alleen schoenen, maar ook dames-, heren- en kinderkleding.

Foto van schoenen via Shutterstock.

november 24, 2019 /