Moederdag sieraden voor moeders en dochters

Moederdag sieraden voor moeders en dochters; dat vind ik nu een leuke tip voor deze rare Corona-tijden waarin we van elkaar gescheiden zijn. In de webshop van My Jewellery spot ik de leukste én betaalbare armbanden. Is dat nu niks voor jouw moeder? Dan verkopen ze hier nog veel meer leuke items.

Moederdag sieraden

My Jewellery heeft verschillende Moederdag sieraden in het aanbod, maar de absolute topper is toch de Mother Daughter bracelet ter waarde van 19,95 euro. Al meer dan 10.000 moeders en dochters hebben deze tijdloze armbanden. Hij is 17 centimeter en tot 3 cm langer te verstellen. Gemaakt van roestvrij staal in de kleuren goud of zilver. Je kunt ook voor een combinatie tussen goud en zilver kiezen. Is je moeder meer van de kettingen, dan kun je haar verrassen met Cubes bedeltjes (6,95 euro per stuk). Al is de You’re Special ketting ter waarde van 19,95 euro ook wel heel mooi!

My Jewellery

Ik kende de webshop van My Jewellery nog niet, maar verbaas me over het enorme aanbod. Van de leukste sieraden voor Moederdag tot aan kleding, accessoires en zelfs items voor in huis. Zo vindt ik de terracotta vaas in de vorm van een schelp écht geweldig. Dit is zo’n winkel waar je als je een cadeautje zoekt voor iemand anders, ondertussen ook je winkelmandje vult met allerlei leuks voor jezelf. Het is allemaal zo leuk geprijsd. En ook bij de Mega Sale heb ik al wat dingetjes gezien… Veel items zijn met 50% afgeprijsd; van leuke jurkjes tot badpakken en sieraden.

Moederdag cadeau online bestellen

Aanstaande moederdag – in Nederland op zondag 10 mei 2020 – wordt sowieso een gekke voor veel moeders en dochters. Wie de Corona-maatregelen van de overheid netjes opvolgt, heeft in de meeste gevallen haar moeder al een hele tijd niet gezien. Of althans: niet even kunnen knuffelen. En als er dan – net als bij mij – ook nog 200 kilometer tussen zit, inclusief een afgesloten landsgrens, dan is het bestellen van een cadeautje online echt ideaal.

Verrassing op afstand

Zo zijn er de afgelopen tijd al verschillende cadeautjes heen en weer gegaan. Jij plaatst de bestelling en je geeft als afleveradres gewoon dat van je moeder in. Zo stond ik een paar dagen geleden ook raar op te kijken toen onze pakketbezorger opeens aanbelde. Het bleek een aardigheidje te zijn. Zo maak je ook in deze tijd het verschil. Niet alleen in de band met je moeder trouwens, maar dit kun je natuurlijk ook toepassen bij andere familieleden, vrienden en vriendinnen.

Twijfel jij over je kinderwens?

april 29, 2020 /