Milestone Baby Journal: invulboek eerste jaar baby

Gemma Broekhuis – de bedenkster van de wereldberoemde Milestone Cards – heeft nu ook een invulboek gemaakt, namelijk het Milestone Baby Journal. Hierin kun je alle mijlpalen en speciale momenten van het eerste jaar van je kindje eenvoudig vastleggen.

Invulboek eerste jaar baby

Voor iedere ouder natuurlijk heel waardevol; zeker als je eerst hebt getwijfeld of je wel moeder wilde worden. Zo kun je later – met je kindje – de bijzondere momenten uit het eerste jaar nog eens teruglezen en bekijken. Zeker die eerste momenten kunnen in een roes aan je voorbijgaan.

Milestone Baby Journal

Het Milestone Baby Journal is een nieuwe en verbeterde vorm van het bekende eerstejaars album. Met ruimte om alle bekende mijlpalen in te vullen, maar vooral ook om eigen unieke ervaringen op te schrijven. Het album neemt ouders bij de hand maar laat door de weldoordachte opmaak ook ruimte voor eigen invulling. Dit invulboek is beschikt voor gezinnen van alle samenstellingen. Voor jezelf en je baby wordt dit een dierbaar, waardevol en ontzettend persoonlijk boek voor later.

Milestone Baby Cards

Ken jij de Milestone Baby Cards nog niet? Die zijn ook erg leuk. Dat is een set kaarten waarmee je op eenvoudige en laagdrempelige manier de bijzondere momenten van de babytijd kun vastleggen. Het kaartje leg je dan naast je babytje en je maakt dan een foto. Dit concept van Gemma Broekhuis is een internationaal succes.

Nog meer leuks van Gemma Broekhuis

Wist je dat Gemma Broekhuis nog meer mooie invulboeken gaat maken? Zo komt begin 2021 haar Trigger Journal uit. Hierin kun je herinneringen van vroeger en nu noteren. Dat doet ze op een unieke manier met praktische uitleg, leuke oefeningen en een overzichtelijke indeling. Welke plaatsen, geuren en getallen hebben bijvoorbeeld extra betekenis voor jou? Wat doet het met je als je je eerste kinderschoentjes tegenkomt? En welk verhaal komt er boven als je het wasmiddel ruikt dat jouw moeder vroeger gebruikte? Je kunt het Trigger Journal van Gemma Broekhuis nu al reserveren.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 15, 2020 /