Leukste kerstcadeau tijdens lockdown: cadeaubon

De leukste kerstcadeaus kun je zelfs tijdens de lockdown (én last minute) shoppen. Nu denk je misschien: hoe doe ik dat nu alle niet-essentiële winkels gesloten zijn en de pakketbezorgers en postbezorging de drukte niet aankan. Nou, dan kies je gewoon uit het ruimte giftcard assortiment van Primera.

Cadeaubon per e-mail

Als het op cadeaubonnen aankomt, dan zit je bij Primera echt goed. Zelfs nu de Primera-winkels door de lockdown gesloten zijn. In de webshop vind je namelijk meer dan negentig cadeaukaarten, waarvan er een groot aantal per e-mail verstuurd kunnen worden. Dan hoef je je dus helemaal geen zorgen te maken over het feit dat je cadeautje niet op tijd per post aankomt. Of je nu op zoek bent naar een Google Play Card, een tegoedbon voor Wehkamp, Bol.com of voor Pathé Thuis. Ze hebben het gewoon allemaal in de webshop van Primera.

Perfect cadeau?

Is een cadeaubon het perfecte cadeau? Wat mij betreft wel. Ik hou namelijk niet van die tierelantijntjes voor in huis die je vaak krijgt tijdens de decembermaand. En ook verzorgingsproducten zijn erg persoonlijk. Zo gebruik ik dus helemaal geen handcrème, maar daar heb ik in de loop der jaren wel al heel wat tubes van verzameld (waar ik mijn moeder dan weer blij mee kan maken). Of wat dacht je van de douche- en badproducten met een geur, die echt niet de jouwe is? Met een cadeaubon van bijvoorbeeld Bol.com of Wehkamp kun je dan echt iets uitzoeken wat je graag zou willen. En met tegoed voor de de App Store of iTunes koop ik altijd apps, die ik wel zou willen, maar die volgens mij wat te duur zijn.

Mijn favoriete cadeaukaarten

Wat mijn favoriete cadeaukaarten zijn, heb ik hierboven natuurlijk al kort gezegd. Bol.com tegoed vind ik heerlijk, omdat je daar zoveel keuze hebt. De ene keer koop ik een boek voor mezelf, de andere keer heerlijke badproducten en weer een andere keer leg ik de bon bij als een handig apparaat voor in huis heb gespot. Het zelfde geldt eigenlijk voor Wehkamp; ze hebben leuke kleding en als ik daar niets tussen kan vinden hebben ze ook nog zoveel andere leuke dingen. Een bloemenbon vind ik misschien nog wel leuker om te krijgen dan een boeket bloemen zelf. Eigenlijk geniet je op zo’n moment twee keer van het cadeau; op het moment dat je de bon krijgt én op het moment dat de bloemen worden bezorgd.

Voor wie niet kan kiezen

Maar wist je dat ze bij Primera ook een eigen cadeaukaart hebben, waarmee je als gever eigenlijk altijd goed zit. De Primera Keuze Cadeaukaart is zelfs uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar 2020. Met deze Primera Keuze Code kun je vervolgens een keuze maken uit meer dan 100 cadeaukaarten uit het assortiment van Primera, zoals Media Markt, HEMA, De Bijenkorf, ICI Paris XL, Diner Cadeau, Intratuin, Zalando, Rituals en vele anderen. Nu we niet bij elkaar langs kunnen gaan (of althans nu dit beperkt is), is het zelfs mogelijk om ‘m direct per mail te versturen naar degene die jij wil verrassen. Dit is een ideaal last minute cadeautje, omdat je ‘m al binnen dertig seconden kunt bestellen.

Digitale cadeaubon cadeau geven

Hoe dat werkt zo’n digitale cadeaubon geven? Nou, eigenlijk is dat niet heel anders dan zo’n digitale cadeaubon voor jezelf bestellen. In dat geval krijg je per e-mail een code die je kunt verzilveren in de shop naar keuze (of van de betreffende kaart). Als je een digitale cadeaubon geeft, komt die code alleen niet bij jou in je mailbox, maar wordt-ie meteen naar de ontvanger verstuurd. Op de productpagina kun je namelijk eenvoudig aangeven naar wie je ‘m wil versturen én daarbij een persoonlijke boodschap achterlaten. Zo komt jouw cadeautje dus altijd op tijd aan.

Echt cadeautje geven

Vind je zo’n bon te onpersoonlijk in een jaar waarin we al zo weinig contact met elkaar hebben. Dan kun je ook bij de ondernemers in jouw omgeving kijken wie er cadeautjes aan huis brengt. De Primera in onze woonplaats brengt ze bijvoorbeeld aan huis. Is jouw bestelling voor vier uur betaald, dan fiets één van de medewerksters zelfs bij je langs. En het betalen? Dat doe je gewoon via een betaalverzoek of Tikkie. Het leuke is, is dat je cadeautje dan ook nog eens feestelijk wordt verpakt.

december 22, 2020 /