Foto cadeau legt bijzondere band vast

Wat geef je iemand cadeau als je het feestje niet samen mag vieren? Als je weet dat iemand jou of jouw gezin er graag bij zou hebben nu met de feestdagen? Allemaal staan we voor keuzes in deze gekke tijd. Ook wij. Niet alleen nu met Kerst, maar we hadden dit eerder dit jaar al met het tienjarig jubileum van onze vriendengroep. Daar vond ik tijdens een Google-rondje de oplossing voor bij BesteCanvas.nl. Met een foto cadeau kun je tenslotte die bijzondere band echt vast houden… Ik gun jullie ook zo’n cadeau – daarom heb ik onderaan dit artikel een geweldige winactie!

Vriendschap vieren

Acht stellen die eigenlijk per toeval bij elkaar gekomen zijn nu ruim tien jaar geleden. We troffen elkaar op dansles. Dat klinkt misschien heel suf, maar bij een bruiloft hoort hier in de regio toch echt een openingsdans. Reden voor de meeste van ons om voor een opfriscursusje langs de plaatselijke dansschool te gaan. Niet wetende dat we nu – al die jaren later – nog steeds met een aantal stellen dansen en met de afhakers nog steeds de kroeg induiken (als ze open zijn). Onze levens zijn flink veranderd in die jaren – iedereen kreeg kinderen, velen verhuisden en ook qua werk werd er nog wel eens gewisseld – maar één ding staat altijd vast: ons vriendenweekend. Een weekend zonder kinderen, maar vol avonturen. De locatie blijft ieder jaar geheim, net als de activiteiten…

Corona & vriendenweekend

Maar wat doe je dan als je vriendenweekend niet door kan gaan door corona? We zouden dit jaar zelfs ons jubileum vieren… Daar waren we als organiserend duo snel over eens: we gaan voor een verrassing. En dan het liefst zo persoonlijk mogelijk. Allerlei ideeën passeerden de revue, waarbij een foto als cadeau in verschillende vormen voorbij kwam. Vaak klonk dan ‘te duur’. Eén van de uitdagingen is namelijk om het weekend zo goedkoop mogelijk te regelen. Tja, en als je dan extra cadeautjes gaat kopen voor zestien personen, dan blijft er dus minder over voor het definitieve jubileumweekend (dat we hopelijk in 2021 mogen vieren).

Gepersonaliseerde mokken

Tot ik op BesteCanvas de gepersonaliseerde mokken ontdekte. Toen ik de prijs zag, dacht ik: dit kan niet waar zijn. De prijs bij deze webwinkel was 75% goedkoper dan vergelijkbare bij mij bekende aanbieders… 62,40 voor 16 mokken… Tja, die kans konden we echt niet laten lopen. Stel dat ze nooit zouden aankomen, dan viel het risico mee. Nou, die angst was echt nergens voor nodig. Al binnen een paar dagen hadden we de mokken in onze handen en moesten we allebei ontzettend hard lachen. Enorme mokken met een prachtige foto van ons allemaal en dat voor zo’n mooie prijs. We hebben er mooie pakketjes meegemaakt en iedereen op de dag van ons jubileum flink mee verrast. Als we elkaar nu digitaal treffen, zie je bij velen de mok in de hand. Zo zijn we toch een beetje samen.

Foto voor Kerst?

Als ik zie hoeveel plezier we van dit cadeau hebben met een voor ons waardevolle foto, dan besef ik me dat zo’n persoonlijk presentje ook echt bij deze Kerst past. We hebben namelijk allemaal zoveel behoefte om bij elkaar te zijn, maar door de lockdown moeten we echt nog even geduld hebben. Hoe fijn is het dan om zo’n persoonlijk cadeautje te ontvangen. Dat hoeft natuurlijk geen mok te zijn, maar je kunt ook kiezen voor een foto op canvas. Of wat dacht je van een kussen of dekentje met je foto of een puzzel. Met de code TWIJFELMOEDER krijg je tot wel 91% korting!

Winactie!

Wil jij ook iemand verrassen met zo’n prachtig persoonlijk foto cadeau? Wij hebben goed nieuws! We mogen namelijk een waardebon weggeven ter waarde van 50,- euro inclusief gratis verzending. Wil je meedoen? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Mail dan naar info@twijfelmoeder.nl o.v.v. winactie BesteCanvas en geef aan waar je Twijfelmoeder volgt.

Twijfel jij over je kinderwens?

december 17, 2020 /