Ideale lipstick voor moeders (blijft 24 uur zitten)

Dé ideale lipstick voor moeders? Dat is wat mij betreft echt een lippenstift die 24 uur blijft zitten. Zo’n laagje dat er stralend uit blijft zien, ondanks dat je tal van kusjes hebt gegeven op pijnlijke knieën en snel een broodje naar binnen schoof.

Gewone lippenstift

Overdreven? Nou… als je net als mij rood als favoriete kleur lippenstift hebt, dan weet je dat je voorzicht moet zijn met ‘gewone’ lipstick. Of er staat een zoentje op de wang van je kind, die je bij de opvang nog even een laatste kusje gaf. En wat denk je van de rode vegen net naast je lip of wat kleur dat per ongeluk op je tanden is achtergebleven. Nee, als ik ‘gewone’ rode lippenstift draag dan blijf ik het liefst zo dicht mogelijk bij de spiegel om regelmatig te checken of het goed zit.

Lipstick die 24 uur blijft zitten?

Gelukkig is er tegenwoordig veel keuze op 24-uurs lipstick-vlak, zoals Maybelline lipstick, waarbij de lipstick echt een hele dag mooi blijft. Zelfs als je ’s avonds van vermoeidheid vergeten bent, dat je lippenstift draagt, tref je geen plekken aan op je kussen. In mijn haast heb ik zelfs al eens vergeten dat-ie er nog op zat en bracht ik gewoon zoonlief weg. De kleur was wel iets vervaagd, maar ik vind het wel vrij geleidelijk gaan. Als je de lippenbalsem nog een keertje gebruikt dan ziet het er weer mooi uit.

Maybelline SuperStay 24 H Lipstick

Hoe het kan dat lipstick zo lang blijft zitten? Dat leg ik je graag uit aan de hand van één van mijn favorieten de Maybelline SuperStay 24 H Lipstick. Het is een twee-in-een lipstick, waarbij een vloeibare lippenstift wordt gecombineerd met een hydraterende lippenbalsem. Je brengt eerst de kleur aan. Die laat je eventjes drogen. En daarna breng je de lippenbalsem aan. Die hydrateert en zorgt ervoor dat je lippen zacht aanvoelen. Daardoor vergeet je dus helemaal dat je lippenstift op hebt.

Favoriete kleur?

Zoals jullie hierboven al konden lezen, is rood mijn favoriete kleur. Waar ik qua kleding vaak voor zwart kies of in ieder geval één kleding stuk, zoals een zwarte blazer of broek, vind ik dat echt heel krachtig overkomen. Al helemaal als mijn haar dan ook nog mooi asblond is. Verder draag ik heel weinig make-up, maar dat is eigenlijk ook helemaal niet nodig als je rode lippenstift op hebt en al een mooi montuur draagt. Voor mij als moeder is dat dus ideaal; even de Maybelinne SuperStay 24 H aanbrengen. Aankleden. En ik kan de deur netjes uit.

Twijfel jij over je kinderwens?

december 3, 2020 /