Beauty Drinks van Kruidvat: zo smaken ze

Kruidvat heeft begin deze maand Beauty Drinks gepresenteerd. Ik heb de Kruidvat Collageen Beauty Drink en de Kruidvat Hyaluron Beauty Drink beide alvast kunnen proeven. Nieuwsgierig naar hoe deze beautydrinks smaken en wat ze doen? Ik vertel het in dit artikel.

Beauty Drinks van Kruidvat

Wat de producten precies doen? De Collageen Beauty Drink bevordert een zichtbaar jongere huid en helpt je haar en nagels mooi te houden. En de Hyaluron Beauty Drink hydrateert en geeft een jeugdige uitstraling aan de huid. Nu vind ik het lastig om na een paar weken te zeggen dat mijn huid er echt jonger uit ziet, maar ik merk het wel echt aan mijn nagels. Die zijn wat steviger.

Hoe smaken de beautydrinks van Kruidvat?

Als ik de verpakking van de beautydrinks in handen heb, dan schrik ik wel even. Dat zijn namelijk flinke ampullen. Ik zou het zelfs een mini-flesje noemen. Er zit namelijk 25 ml in. De eerste keer vond ik het dus wel spannend om een slokje te nemen. Maar eenmaal het eerste voorzichtige nipje van de Kruidvat Hyaluron Beauty Drink genomen te hebben, valt het mij echt 100% mee. Hij proeft naar perzik, waarbij de smaak van drinkyoghurt meteen in mijn gedachten schiet. De Kruidvat Collageen Beauty Drink is voorzien van sinaasappelsmaak. Hij is wat meer aanwezig en lijkt daardoor meer op een sapje als op een drinkyoghurt.

Voedingssupplementen: pillen vs. vloeibaar

Omdat ik zelf echt gruwel van het slikken van pillen – ik breek paracetamolletjes in vieren – nam ik eerder geen voedingssupplementen. Voor mij zijn de beautydrinks van Kruidvat dus ideaal; zeker nu ik weet dat de smaak ook niet verkeerd is. In elke verpakkig zitten veertien ampullen. Voor elke dag één, waarbij wordt geadviseerd om ‘m bij of na het ontbijt te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar bij alle filialen en in de webshop voor 12,99 euro per verpakking (ongeacht de smaak).  

Natuurlijk heeft Kruidvat deze producten ook uitgebreid beschreven. Dat deel ik hieronder met je, zodat je precies weet wat de producten doen.

Kruidvat Collageen Beauty Drink

Het is bekend dat de huideigenschappen worden beïnvloed door endogene (van binnenuit) en omgevingsfactoren, waaronder veroudering, ultraviolette straling, hormonen en voeding. Collageen is een belangrijk component van de huid die een zichtbaar jongere huid bevordert en de huidelasticiteit ondersteunt.

Het dagelijks innemen van de Kruidvat Collageen Beauty Drink met sinaasappelsmaak bevordert een zichtbaar jongere huiden helpt je haar en nagels mooi te houden. Daarnaast ondersteunt de beautydrink met collageen je huidelasticiteit en vermindert nieuwe rimpels en fijne lijntjes.

Kruidvat Hyaluron Beauty Drink

Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan: een natuurlijke stof die in zowel de huid als het bindweefsel van ons lichaam aanwezig is en helpt de elasticiteit behouden van de huid. Hyaluronzuur werkt vochtinbrengend doordat het een hygroscopisch ingrediënt (stof die spontaan water aantrekt) is.

Het gebruiken van Kruidvat Hyaluron Beauty Drink hydrateert, heeft een gunstige invloed op het vochtgehalte van de huid en geeft een jeugdige uitstraling aan de huid.  De beautydrink heeft een heerlijke perziksmaak en bevat tevens biotine. Biotine ondersteunt de natuurlijke groei van het haar.

Lees je dit soort artikelen graag? Lees dan ook mijn review van de HappySoaps producten. Daarnaast zal ik de aankomende tijd meer recensies delen van nieuwe producten.

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 22, 2021 /