Geen twijfel mogelijk: ga voor luiergemak

Mensen die geen twijfel vertonen worden vaak gezien als daadkrachtig, en sterke leiders. Toch hoort twijfel bij het leven, en is het in wezen iets heel gezonds. Het geeft immers aan dat wat je doet, je uiteindelijk goed overdacht hebt. Door alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen, ben je waarschijnlijk beter voorbereid op wat er gaat gebeuren. Of het nu gaat om zoiets groots als het krijgen van een kind, als het (op het oog) banaals als het kiezen welke luier je moet kopen voor je kind. Grote beslissingen zoals het wel of niet willen krijgen van een kind is iets dat je voor jezelf moet beslissen. Voor wat betreft de luiers is hier wel een handige tip: ga voor gemak!

Maak het jezelf vooral niet te moeilijk…

De meeste mama’s zijn echte multitaskers. Werk, zorgen dat het huis een beetje aan kant is, dat er schone kleding in de kast ligt, nieuwe schoenen kopen voor de kinderen zodra hun voeten weer gegroeid zijn, je kind(eren) regels en manieren leren? En dan ook nog eens in dat kleine beetje vrije tijd een sociaal leven proberen erop na te houden? Iedere dag zijn er wel duizend dingen te doen. De to-do-lijst lijkt op sommige momenten alleen maar langer te worden in plaats van korter. Wil je niet gillend gek worden? Vooral de eerste babyjaren zijn er zóveel dingen om aan te denken. Gelukkig zijn er ook services waarmee je ontzorgd wordt, zoals kiezen voor luiers van Ghazoo.

Geen zin meer in gedoe met luiers

Luiers: je kunt er niet zonder maar ze leveren af en toe ook kopzorgen op. Wil jij niet:

  • Misgrijpen terwijl je dacht dat er nog een pak luiers lag;
  • Vlak voor sluitingstijd nog naar de dichtstbijzijnde winkel voor luiers hoeven te rennen;
  • Deze voor de hoofdprijs te moeten kopen;
  • Winkelaanbiedingen hoeven uit te pluizen op zoek naar de beste reclames; en
  • Met grote luierverpakkingen op de fiets of lopend te hoeven slepen?

Begrijpelijk! GhaZoo ontzorgt ouders dan ook compleet als het gaat om luiers. Je kunt kiezen uit twee opties: een luier maandbox of luierabonnement. De inhoud is hetzelfde, maar een maandbox bestel je zelf en bij een abonnement wordt een nieuwe voorraad automatisch bij je afgeleverd. Dit hoeft overigens niet precies iedere maand te zijn, je kunt zelf de gewenste frequentie aangeven. Gaat je kindje een of meerdere dagen per week naar de opvang? Dan is een nieuwe voorraad eens in de vijf of zes weken waarschijnlijk voldoende.

De luiers zijn van uitstekende kwaliteit, ze voldoen aan de hoogste normen en zijn dermatologisch goedgekeurd. Door de grotere verpakkingshoeveelheid kunnen ze voordelig worden aangeboden. Geen twijfel meer mogelijk of dit een goede keuze is toch?

oktober 20, 2021 /