Twijfelmoeder op TikTok: inspiratie voor wie twijfelt over kinderwens

Twijfel je over kinderwens, dan ben je in je zoektocht naar inspiratie op mijn website of social media kanalen terecht gekomen. Hier deel ik al jarenlang inspiratie voor vrouwen (en mannen) die nog niet weten of ze nu wel of geen kind willen. Daar is sinds deze maand ook een nieuw medium bij gekomen, namelijk TikTok. Ontdek hier alvast meer over Twijfelmoeder op TikTok.

Twijfelmoeder op TikTok

TikTok is niet alleen een platform waar ontelbaar veel lives en filmpjes (met dansjes) voorbijkomen. Het is ook een plek waar steeds meer informatie wordt gedeeld. De jongere generatie blijkt er namelijk steeds meer te zoeken. En zo wordt TikTok dus ook gezien als zoekmachine. Tja, en aangezien twijfelen over je kinderwens toch iets van alle generaties is, mag ik daar voor mijn gevoel niet ontbreken. Hier kan ik op laagdrempelige wijze het taboe hopelijk wat verder doorbreken.

Dagelijkse inspiratie

Wat je van Twijfelmoeder op TikTok mag verwachten? Nou, op dit moment sta ik nog een beetje onwennig voor de camera. Van mij moet je geen gekke dansjes verwachten; hooguit gaat mijn hoofd een tikkeltje op en neer omdat de tekst van het nummer heel goed weergeeft waar het over gaat. Andere keren spreek ik me uit of stel ik juist een vraag. Daarnaast deel ik inspirerende TikToks van anderen die in het verlengde liggen van die keuze voor wel of geen kind.

Twijfelen over je kinderwens

TikTok is niet de enge plaats waar Twijfelmoeder inspiratie deelt rondom het twijfelen over je kinderwens. Dat doe ik ook dagelijks in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens (voor vrouwen). Onderwerpen die op de Twijfelmoeder TikTok worden aangehaald worden in de groep vaak door meerdere leden besproken. Denk bijvoorbeeld aan de vraag ‘Ik zou geen moeder willen zijn, maar wel graag vader willen worden‘. Maar ook één van de belangrijkste zaken als je twijfelt: volg je gevoel!

Over de Facebook-groep schreef ik eerder al dit artikel: Facebook-groep Twijfel over kinderwens (voor vrouwen).

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 31, 2024 /