Taylor Swift ‘slecht rolmodel’ omdat ze geen kinderen heeft

Taylor Swift is op haar 34ste nog niet getrouwd en heeft geen kinderen. Volgens auteur John Mac Ghlionn – die hierover een essay schrijft in Newsweek – maakt dat haar een ‘slecht rolmodel’ voor jonge meisjes in de Verenigde Staten en daarbuiten. Nou, ik ben hartstikke blij met haar als rolmodel. Ze spreekt zich namelijk uit; iets waar alle meiden van wat kunnen leren. 

Taylor Swift ‘slecht rolmodel’

Mag ik even iets vinden van de uitspraken van John Mac Ghlionn… Dat is toch niet meer van deze tijd? En gelukkig ben ik niet de enige. Ook de fans van Taylor Swift zijn het niet eens met zijn essay. Deze vrouw heeft op het gebied van muziek al zoveel neergezet. En daarmee heeft ze ook nog eens een flink vermogen weten op te bouwen. Dat is toch machtig! Nee, deze meneer vindt dat haar liefdesleven en ook haar gezinsstatus moeten worden benoemd. Volgens hem heeft ze ‘iets gehad met minstens een dozijn mannen’. Lijkt mij niets mis mee. Maar deze man vindt dat dat vragen oproept over ‘stabiliteit, toewijding en de liefde zelf’. Juist…

Taylor Swift alleen geslaagd als ze moeder is?

Is Taylor Swift volgens deze kerel dan alleen maar geslaagd als ze getrouwd en moeder is… Nou, dan is deze man vast vergeten dat het niet alle vrouwen gegeven is. Misschien wil ze niets liever dan een gezinnetje stichten, maar loopt haar relatie mis op het toekomstbeeld. Of heeft ze een partner, zijn ze zelfs aan het proberen en lukt het niet. Sterker: ze zit misschien zelfs in de medische molen om haar kinderwens te realiseren. Of heeft misschien gehoord dat ze onvruchtbaar is. Er zijn zoveel mogelijkheden, waardoor het zo ongepast is om Taylor Swift niet als rolmodel te zien, omdat ze geen kinderen heeft.

Uitgesproken over kinderwens vragen

De zangeres is gelukkig heel uitgesproken als er gevraagd wordt naar haar kinderwens. Toen een Duitse journalist van RTL haar voor haar dertigste vroeg of ze ‘ooit moeder wilde worden en kinderen krijgen’ reageerde ze direct. “Ik denk echt niet dat mannen die vraag gesteld krijgen als ze dertig worden, dus die ga ik nu niet beantwoorden.” Die vraag is gewoon ongepast en onbeleefd. En laten we het dan maar niet over alle speculaties hebben. Iedere keer dat haar buik iets voller is, wordt al geschreven dat Taylor Swift zwanger is… Au…

Foto: foto/persoon-met-blauwe-balpen-schrijven-in-notitieblok-210661/ – pexels-picjumbo-com-55570-210661.jpg

YouTube: Twijfelmoeder over Taylor Swift

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 2, 2024 /