Column
Wie is TwijfelMoeder?

Twijfelmoeder is het alter ego van freelance journaliste Patricia de Ryck (1984).

Ik dacht nooit aan kinderen tot ik in de zomer van 2006 de liefde van mijn leven leerde kennen. En die dacht heel anders over zijn toekomst…

Ai… Hoe dat verder loopt, beschrijf ik in mijn wekelijkse column die vanaf juni online gaat.

TwijfelMoeder heb ik opgezet voor vrouwen – die net als ik – twijfelen over het feit of ze wel of geen kinderen willen. Hier kun je je twijfels bespreken. Verder zal ik columns, nieuwsberichten, interviews en allerhande weetjes plaatsen.

Cadeauwinkel
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
3 comments
 • Alle TwijfelMoeder-columns op een rijtje
  dec 07, 2016 (12:15)

  […] mei 2013 – Wie is TwijfelMoeder 12 juni 2013 – Geen kinderen? Beëindig je relatie! 19 juni 2013 – ‘We moeten het […]

 • Jakobien
  mei 30, 2013 (18:57)

  Patricia, wat ziet je site er mooi uit! Echt iets nieuws. Succes!

  • twijfelmoeder
   jun 07, 2013 (13:30)

   Bedankt!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: