Actueel
Ongetrouwde zwangere vrouwen krijgen boete

Als het aan de leiders in de Chinese stad Wuhan ligt dan krijgen ongetrouwde zwangere vrouwen een enorme boete. De Volkskrant meldt dat het om omgerekend bijna 20.000 euro gaat.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Op deze manier willen ze het aantal geboortes in de stad op een laag peil houden. Volgens critici leidt deze maatregel alleen maar tot meer abortussen en baby’s die worden achtergelaten.

Klik hier om het artikel in De Volkskrant te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: