Dit kun je de aankomende tijd verwachten

Het mag de afgelopen tijd dan rustig geweest zijn op TwijfelMoeder.nl. Ik heb niet stil gezeten. De aankomende tijd kun je dan ook de nodige berichten verwachten. Wat te denken van interviews met diverse BN’ers over het moederschap.

Nicolette Kluijver, Babette van Veen, Bridget Maasland en Anky van Grunsven vertellen hun verhaal. Waren ze voor de geboorte van hun kids ook TwijfelMoeders? En hoe bevalt het moederschap? Ik vroeg het de dames een tijdje terug terwijl ze met hun kroost in Disneyland Parijs verbleven.

En natuurlijk kun je ook het vervolg op mijn column lezen. Nieuw zijn de boekrecensies en interviews met allerhande vrouwen; van bewust kinderloze dames tot moeders die geen moment hebben getwijfeld. Laat je dus inspireren.

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 8, 2013 /