Redactie
Dit kun je de aankomende tijd verwachten

Het mag de afgelopen tijd dan rustig geweest zijn op TwijfelMoeder.nl. Ik heb niet stil gezeten. De aankomende tijd kun je dan ook de nodige berichten verwachten. Wat te denken van interviews met diverse BN’ers over het moederschap.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Nicolette Kluijver, Babette van Veen, Bridget Maasland en Anky van Grunsven vertellen hun verhaal. Waren ze voor de geboorte van hun kids ook TwijfelMoeders? En hoe bevalt het moederschap? Ik vroeg het de dames een tijdje terug terwijl ze met hun kroost in Disneyland Parijs verbleven.

En natuurlijk kun je ook het vervolg op mijn column lezen. Nieuw zijn de boekrecensies en interviews met allerhande vrouwen; van bewust kinderloze dames tot moeders die geen moment hebben getwijfeld. Laat je dus inspireren.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: