Gebroken nachten? Niet voor Kim Kardashian…

Maak je je nu al zorgen over de gebroken nachten die er aan komen als je net moeder bent? Kim Kardashian heeft daar een oplossing voor. De nachtelijke verplichtingen, zoals voeden en verschonen, laat ze namelijk over aan haar nanny.

Reden: mevrouw vindt een goede nachtrust ontzettend belangrijk. Ze kan niet functioneren zonder acht tot tien uur slaap per nacht. Ik vind persoonlijk dat een goede moeder er ook ’s nachts voor haar kindje is, waarbij ze natuurlijk hulp krijgt van haar man. Maar zo vertelt een insider tegen RadarOnline. Kim doet dit omdat ze goed uitgerust wil zijn. Zo kan ze overdag ‘de beste moeder ter wereld’ zijn voor North.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

juli 9, 2013 /