Actueel
Gebroken nachten? Niet voor Kim Kardashian…

Maak je je nu al zorgen over de gebroken nachten die er aan komen als je net moeder bent? Kim Kardashian heeft daar een oplossing voor. De nachtelijke verplichtingen, zoals voeden en verschonen, laat ze namelijk over aan haar nanny.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Reden: mevrouw vindt een goede nachtrust ontzettend belangrijk. Ze kan niet functioneren zonder acht tot tien uur slaap per nacht. Ik vind persoonlijk dat een goede moeder er ook ‘s nachts voor haar kindje is, waarbij ze natuurlijk hulp krijgt van haar man. Maar zo vertelt een insider tegen RadarOnline. Kim doet dit omdat ze goed uitgerust wil zijn. Zo kan ze overdag ‘de beste moeder ter wereld’ zijn voor North.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Tips van Snooki voor Kate Middleton over moederschap
    jul 10, 2013 (12:46)

    […] nachten: Waar Kim Kardashian ‘s nachts de nanny al het werk laat doen, kon Snooki in eerste instantie niet wachten op het moment dat haar kleine prins ‘s nachts […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: